Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dubbele activiteit op zaterdag

Het is toch altijd hetzelfde als ik mske moet geloven en dat is wat ik doe … mske geloven dus.

Ze zegt dat ze ofwel niks te doen hebben ofwel als tegelijk. Waarmee ze dan deze keer echt geen dossiers bedoelde maar uitstappen van welke soort dan ook.

Gisteren was er een hobby- en geschenkenbeurs georganiseerd door de Landense Reuzengilde. Maar mske had verkeerdelijk voor dat dat vandaag was. Tja, sé, waarom heeft ne mens nu iets verkeerd voor, dat kan voorvallen hé.

Zij dacht dus dat die beurs op zondag de 14de was en dat was compleet fout. Zodoende hebben zij iets anders dat gepland stond naar een latere datum moeten verschuiven.

We zullen het daar nog wel eens over hebben … ten gepaste tijde maar dan wel liefst voor het zover is. Dan kan ik er twee logskes over schrijven. Na tien jaar bloggen moeten we niet gaan mosen met de blogideeën. Ik ben al content dat ik nog alle dagen weet wat ik moet vertellen.

Bon, die hobby- en geschenkenbeurs dus. mske had Slow aangeraden de camera mee te nemen, maar dat was daar niet te doen van de drukte. Dus krijgen we hier geen filmke maar alleen maar een foto van de verlichte draak die buiten stond.

Previous

Efkes naar de tandarts

Next

Oude liefde

2 Comments

  1. Ho mizzD.. nu niet schrijven dat het een draak van een foto is.. iedereen kan zich al eens vergissen, maar je bedoelt dus een mooie foto van een draak!

  2. Gettie

    Dat was dus dubbel fout hé Sloef, zondag en 14.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén