Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De caprioleurs

mske heeft het er niet voor, dat zal iedereen wel weten. Ze vindt dat door en door belachelijk, al die kerstmannen die deze periode buiten aan het venster te hangen hangen. Ooit is daar iemand op het origineel gedacht gekomen en maakte zichzelf een klimmende kerstman. “Ooooh” dacht het grote geld en daar hingen ze! Massaal.

En dat de mensen die nu nog op een mooie manier zouden hangen, maar neen, hangen is hangen, als slappe vodden tegen een gevel, met verkeerd geknikte knieën en gebroken ruggewervels, uren en dagen ondersteboven met hun hoofd naar beneden. Echt mooi! Echt kerst!

Misschien stopt het ooit eens. Als één of andere op een origineel idee komt en het grote geld nog eens “ooooh” denkt.

Previous

2014

Next

Twee levens

4 Comments

  1. Ja.. zo gaat dat. Die lichtslangen voor langs gevelranden kwamen zo ook in.. en hoe lelijk dát ook wel niet toegepast wordt door jan en alleman.. ze worden zelfs door grote bomen geslingerd.. vre-se-lijk!
    Ik zie hier al minder en minder bungelende Kerstmannen hoor.. hier zijn het nu van die platte ijsberen met van dat halogeenlicht bijna.. dat felle.. ook echt lelijk vind ik.

  2. ms

    Ijsberen? Nog niet gezien. Snel de grenzen sluiten zal niet helpen zeker?

  3. Nee.. niet te stoppen hehe.

  4. bea

    Hier zijn die Kerstmannen passé. Maar best want ik was ze ook beu gezien. Dit jaar valt het op dat er in veel voortuinen enorme ijzeren kerstbomen staan (ze lijken eerder op kegels dan op een kerstboom) met kleine lichtjes in.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén