Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vriendjes?

Zoals gezegd heb ik, buiten de wandelgerelateerde apps ook de Switch app op mijn telefoon. Ik steek er wat van op, ik kan een duel met Luc aangaan en ik kan ook met vier onbekenden een spelleke Switch spelen.

Waar had ik niet op gerekend, zelfs niet aan gedacht? Ik kreeg vriendschapsverzoeken.

Ineens waren die daar en dat vroeg toch om een klein onderzoek. Ik vond dat je die mogelijkheid kan uitvinken maar dat deed ik nog niet. Ik vind dat zielig voor die zes aanvragers die daar wat in het ongewisse hangen.

Maar dat is precies waar ze zullen blijven als ze blijven hangen … in het ongewisse … want op vriendschap op die wijze zit ik niet te wachten.

Voor je het weet word je met hele dagen tot duels uitgedaagd.

Previous

De rode emoji

Next

Naar de koers kijken

4 Comments

 1. Als bij een kaartclub? Ik herinner me iets dergelijks van Wordfeud

  • ms

   Het doet een beetje social media-achtig aan. Die “vrienden” kunnen ook berichten sturen en chatten.

   Ik sta wat weigerachtig tegenover het uitvinken omdat ik niet weet of ik dan ook de bestaande vriend niet elimineer.

   Stel je voor dat ik Lucs “vriendschap” dan ook kwijt ben.

 2. Altijd leuk om zo vrienden te maken ook al ontmoet je ze nooit.
  Wel oppassen dat het op den duur niet verslavend wordt.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén