Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Eerst betalen madam

mske is op zoek naar een nieuwe wet. Ze heeft nooit geweten dat die wet uitgevaardigd was noch dat ze goedgekeurd was. En dat leidt tot problemen. De overtreding is zo hemeltergend en mske begaat die dus blijkbaar keer op keer!

Om welke wet gaat het hier? Wel om diegene die zegt dat je de WC-madam vóór je bezoek aan het klein buroke moet betalen.

Dat was vroeger altijd erna! Dat er mensen zijn die er vóór betalen had mske al wel gemerkt maar ze ging ervan uit dat dat was omdat die mensen problemen hadden om het bezoek aan het klein buroke af te leggen met al die nikkel in hun hand.

Nu blijkt dat echter een grote flater! Want toen mske zaterdag in het Shopping Center Van Wijnegem naar de sanitaire voorzieningen stapte, stond die madam met haar hand open en mske die net uit een file kwam zei: “ik betaal wel erna” hoorde de madam in kwestie zeggen: “dat kan alleman zeggen en het is hier zo druk dat ik dat niet weet wie wél of wie niet betaald heeft …” en die litanie ging maar voort, tegen iedereen die binnenkwam. Zo druk was het nu ook niet aangezien mske daar niet moest aanschuiven.

En toen hoorde ze Slow’s stem die zei: “ik betaal voor twee” en toen begon die madam met kirrend stemmeke te flemen tegen Slow.

Previous

Paardje

Next

Jumbo

1 Comment

 1. 22-03-2004, 12:24:09
  overal anders
  ’t is overal verschillend bij die wc’s, ge laat iets achter en ge moet er voor betalen. Den éne keer is ’t ervóór betalen en den andere keer erna. ‘k weet het soms ook niet. En als ge met drie mensen, vier keer moet gaan plassen ergens, kan dat bedrag als serieus oplopen.

  blinkie

  —————————————————————————–

  22-03-2004, 13:13:01

  Hier gekomen via twinkeltjes paleis,

  leuk blogje trouwens.

  Groetjes Jeroen
  http://jeroencas.skynetblogs.be
  Jeroen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén