Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gif dat erin gaat, moet er ook uit

Augmentin Retard heet het spul en het is puur vergif.

Antibiotica en ik zijn geen maten. Ik word er dik van en bovendien word ik sikkeneurig.

Nu niet dat ik opsta om sikkeneurig te zijn, meestal valt dat nogal mee. Maar ik ga wel dingen zien die ik anders niet zie, dingen zeggen die ik anders niet zeg en ja, soms van een vliegescheet een donderslag maken.

Tandartsspuiten zijn van dezelfde familie, vrees ik, want die hebben dezelfde uitwerking.

En zeggen dat ik vroeger nooit antibiotica nam. De laatste jaren echter heb ik bij elk doktersbezoek prijs. Mogelijk komt dat omdat ik enkel dan naar de dokter ga als ik het zelf niet opgelost krijg, dat kan ook zijn natuurlijk.

En ja, van gif kan ik dus giftig worden.

Previous

De macht der gewoonte

Next

Zinvol blog

2 Comments

  1. bea

    Wat goed is voor het ene is minder goed voor het andere, eigen aan medicijnen Hopelijk ben je snel van die ’troep’ verlost en is daarmee de verzwering genezen….ge moogt er niet aan denken dat ge nog een doosje zou moeten uitnemen, och arme de huisgenoten

  2. ms

    Ik moet het doosje uitnemen. Dat is tot vrijdagmorgen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén