Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De leugenaars

We bezochten Lucs zus. Maar daar gaan we het niet over hebben. We gingen en passant langs de vogeltjesmarkt in Antwerpen, waar we het ook niet gaan over hebben.

Het is de terugweg die belangrijk, i.e. gevaarlijk, was. De regen viel met bakken uit de lucht, zodat we meerdere keren dachten te stoppen. Maar telkens aan zo een parking was het dan net minder, zodat we toch maar doorreden. De ganse weg zaten we in een complete nachtmerrie.

Op zeker ogenblik reden we nogal hopeloos op het rechter vak waar het water niet afgevoerd geraakte. Uitwijken kon niet, rechts zat een vangrail, links een vrachtwagen.

We haalden Amke en Ella op bij Bollie. Die was net met de bus gekomen en had het laatste eindje gelopen en stond te druipen in haar woonplaats. Gelukkig werden Amke en Ella gebracht.

Later op de avond keken we naar het weerbericht. De beterschap, die men ons al een ganse week belooft, wordt nog maar eens voor ons uitgeschoven. Vandaag beter met kans op regen maar morgen beter. Het kan nog wel regenen. Woensdag beter, maar er zit nog wel een regenbuitje in.

Ze zitten ons gewoon voor te liegen!

Previous

Een kleine overschatting

Next

Vakantiemodus

1 Comment

  1. De zon schijnt hier al de hele dag. Kom naar West-Vlaanderen zou ik zeggen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén