Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bzzz

Bij ons kan niets van de eerste keer goed gaan, blijkbaar hebben wij niet alleen dat probleem maar dat is nu niet aan de orde.

Het begon met de aanschaf van die telefoon, daar kreeg ik gratis een extra laadplaat bij, alleen was die laadplaat niet in voorraad. Die zou nageleverd worden en vermits we een week naar Sunparks waren zou die vorige dinsdag met Bpost aankomen.

Dinsdag kwam Bpost, maar zonder laadplaat. Luc belde op. Er was iets fout gegaan. Ze gingen dat rechtzetten en woensdag laten leveren. Dat gebeurde dan ook. Alleen viel daarmee onze zwembeurt in het water.

Toen we in juni met die kapotte decoder te maken kregen, had het meisje aan de telefoon me gezegd dat we nog een oud model hadden, dat we bij de omwisseling een nieuwer zouden krijgen. Niets was minder waar. Het arrogant heerschap in de winkel in Hasselt had nogal kortaf gevraagd: “en wat is mis met dit model?”

Eens thuis ging die decoder opnemen en bleef opnemen, dagenlang nam die aan één programma op. Luc belde. Hij moest gewoon even het stopcontact uittrekken. Sindsdien hebben we meer dat stopcontact uitgetrokken dan ooit tevoren.

“Die decoder is stuk” zei de man in de Oostendse winkel, aan wie we het verhaal hadden gedaan. Dus belde Luc nog maar eens terug.

Wat blijkt? Dat is een slecht model. Ze brengen morgen (zelf) een andere.

Ik vraag me af waar ze al die grote lichten halen die in die Belgacom Proximus winkels werken, enkele uitzonderingen te na gesproken.

Nog wat. Sedert Belgacom Proximus werd kon ik niet meer op mijn e-services. Terwijl we dan aan het bellen waren, kon alles maar in één keer door. Want zie je, sommige mensen konden problemen krijgen bij die omschakeling. Sommige? Oh, daar zijn wij gegarandeerd bij.

Ze zouden dat voor me regelen. Maar dat ging niet. Er was iets raars, iets fout. Ze moesten mijn inlog bij e-services wissen en ik moest een nieuwe aanmaken. Dat lukte niet. Ik belde terug. Er was iets compleet fout. Dat was een bug. En daar moesten ze een nota voor de technische dienst voor maken en dat zou een paar dagen duren, wat zij zelf niet zo prettig vonden … voor mij dan.

Hij maakte een andere inlog, met een ander email account, de meeste van de Proximussers zijn echt wel goed, en we waren weer vertrokken …

tot gisteravond ineens Norton wegviel op Lucs tablet. Hij belde Proximus. Natuurlijk was dat net om twintig na zes zodat ze hem maar de technische dienst doorverbonden. Ergens begrijpelijk, iedereen wil ’s avonds naar huis.

Hij belde vanmorgen terug, kreeg daar een opmerking dat hij op het verkeerde knopje in het menu had gedrukt. “Laat maar zitten mevrouw” zei Luc en belde terug. Je weet niet welk onderdeel je juist moet kiezen want een Norton knopje hebben ze niet. Hij kwam verkeerd terecht, maar deze keer waren ze wel zo vriendelijk om hem door te verbinden.

Er is iets fout gegaan bij de omschakeling van abonnement. Ze hebben namelijk onze Nortons gewist. Het is enkel bizar dat die op deze laptop en op de grote nog wel gaat.

Ik vraag me echt wel af waar de bugs zitten … niet dus!

Previous

Kenners

Next

De andere bestemming

2 Comments

  1. Moed houden. Ooit komt alles goed. Ooit.

  2. Belgacom. Ik heb ook dé arrogantste daar aan de lijn gehad. Op een gegeven moment heb ik hem gevraagd: “Wie is er hier de klant? U of ik?”

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén