Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Onbekend ongewenst

Het hing mijnen hoebel uit. We kregen veel te veel telefoontjes die op het schermpje “onbekend” of “anoniem” vermeldden.

Met het vorige toestel had ik die stil kunnen zetten. Nu niet meer. En ik kreeg er de kriebels van. Als ik bij het toestel zit, is het nog zo erg niet, maar als je van de keuken naar de telefoon loopt, is het wel even balen.

Ik had eens getracht zo een oproep te beantwoorden. Niemand zei iets en niemand belde terug.

Ik had er die dinsdag na die carnavalshistorie effenaf genoeg van en belde Proximus.

In eerste instantie rieden die aan om beroep te doen op de ombudsman om na te gaan wat het probleem is, want het kan altijd een instelling in een computer zijn die is blijven hangen.

Maar toen bedacht hij dat ze ook ACR (anonymous call rejection) aanbieden. Dat sluit alle onbekende en privénummers uit. Maar dat is een extra dienst en voor de exacte kost daarvan te kennen moest ik even aan de lijn blijven terwijl hij me de klantendienst doorgaf.

Voor het enorme bedrag dat ACR kost, konden we toch niet sukkelen. Het is namelijk gratis en moest enkel geactiveerd worden.

Wie mij wil bellen kan dus beter zijn nummer niet verbergen. En eigenlijk vind ik dat niet meer dan logisch.

Previous

Den boerinnenbond

Next

Te schrappen

3 Comments

 1. Ik stuur je wel een mailtje

 2. ms

  Die rinkelen tenminse niet.

 3. Haha: mailtjes rinkelen niet
  Wij hebben een geheim nummer en we staan ingeschreven in het “bel-me-niet-register.” Vooral dat laatste heeft wonderen gedaan!
  Fijne ZONdag!
  Liefs Kakel

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén