Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Waar waren we nog?

In het begin van het jaar had Luc gelezen en hij had even zijn hoofd geschud, toen hij zei: “al die herdenkingen dit jaar en nu beginnen ze met de bouw”. Blijkbaar is die bouw dan toch relatief vlot gegaan want we hebben het nog kunnen bezoeken tijdens het herdenkingsjaar.

Nu was het wel zo dat wij graag ergens op klefferen om alles vanop hoogte te bekijken, want we zijn normaal niet zo museumgezind.

Previous

Als ge van ze leven in de westhoek passeert …

Next

Het is toch waar zenne

2 Comments

  1. “Nu was het wel zo dat wij graag ergens op klefferen om alles vanop hoogte te bekijken” … Wat is dat een prachtige zin. Vooral dat werkwoord klefferen doet mijn fantasie op hol slaan. Klefferen … magnifiek!

  2. Nostalgie. Mijn tante woonde wat meer nr Lombardsijde op in de Baronstraat. Zalige herinneringen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén