Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Afspraak met uilen en vleermuizen

Zo … mijn eigenaardige tic heeft weer toegeslagen.

Toen Luc ergens de voorbije week wist te vertellen dat er vanavond een sfeervol verlichte avondwandeling georganiseerd werd in Het Vinne, was ik enthousiast. Dat gingen we doen!

Ik stelde me een romantische wandeling voor in het donker onder ons beidjes, waar de sfeervolle verlichting er dan zou voor zorgen dat we het spoor niet bijster raakten.

Toen Luc dan, iets later ergens in de voorbije week voorlas dat er een avondwandeling startte om half zeven en een andere om half acht, was de zin in avondwandelingen voorbij.

Ik zei het al eerder:

… dat je als een schoolklas rondgereden werd. Ik houd er niet van om uitgelaten te worden. Ik houd er niet van te lopen waar men zegt dat ik moet lopen. Ik houd er niet van te kijken waar men zegt dat ik moet kijken. De uitleg ter plaatse hoef ik niet. … Het gaat me om de sfeer, de impressie. Het stond me echt niet aan. Idee afgevoerd.

Ik snap de organisatie wel, ik begrijp ook wel dat ze het waarschijnlijk omwille van de veiligheid zo doen. Maar ik houd echt niet van begeleid. Ik wil gewoon niet in kudde lopen. En inderdaad: idee afgevoerd.

Previous

Het is toch waar zenne

Next

Wij zijn niet alleen

5 Comments

 1. Gettie

  Wordt het dan een thuisblijfavond of toch nog iets anders gevonden?

 2. ms

  Wel, om in de sfeer te blijven, eten we vanavond champignons in kruidenboter met een donkere boterham.

  Daarna doen we een avondwandeling in huis, met alle lichten uit.

 3. bea

  ‘Onder begeleiding’ is ook niet mijn ding al wordt je dan waarschijnlijk attent gemaakt aan zaken waar je anders niet op let. Alé, kwestie van het niet al af te breken hé

 4. Gettie

  Even curieuze neus spelen : wie deed de uitleg tijdens de huiselijke plaatselijke rondgang? hahaahahahah

 5. ms

  Kulleprul natuurlijk …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén