Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een fietsverhuis in concept

We waren het nu zo gewend dat de fietsen van Amke en Ella in de gang stonden dat ze nooit stoorden.

Zelfs als we de gang gingen kuisen zetten we die fietsen even buiten en daarna gewoon terug binnen, zonder ook maar één ogenblik te twijfelen.

Nu, met die werken, zetten we die fietsen buiten en omdat we nu die gang niet gingen poetsen maar er gewoon doorliepen viel het ineens op dat die fietsen eigenlijk een storende factor zijn. Nu zouden we die liever niet meer in de gang hebben.

Vermits we toch zinnens zijn om eens een carport te plaatsen dacht ik dat we daarachter misschien een fietsberging konden plaatsen, na bezoek aan het stadhuis natuurlijk. Een beetje onderzoek naar de mogelijkheden kan geen kwaad en is zelfs veiliger.

Ik zocht zo een fietsenbergingen op en viel bijna achterover. Wat voor prijs ze daarvoor durven vragen, het is niet gepermitteerd. Ik denk dat we nog eens goed gaan bekijken of we ze toch niet in het kot krijgen. Er moeten nu toch geen kolen meer in. Mogelijk breng ik de ganse ramsamsam van werktafel en bloempotten gewoon naar het containerpark.

Previous

Volgens planning

Next

Luister eens naar jezelf

2 Comments

  1. bea

    Kunnen er geen haken bevestigd worden aan een muur in het kot? Hier hangen de fietsen ook zo in de garage, zo moest ik de wasmachine en droogkast niet naar ’t containerpark doen

  2. Heb je geen handige Harry in de familie die zo’n berging voor een zachte prijs in mekaar kan klussen?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén