Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zwarte kleefband

Ik heb een grondige hekel aan lijmrestanten, zowel van plakband als van etiketten en stickers. Die moeten altijd verwijderd worden.

Nu, we gaan het nu niet over die tic hebben, maar over de webcam. Enkele maanden, het kan ondertussen al een jaar zijn, geleden ried men aan de webcam van een laptop, zelfs als hij niet in gebruik is af te plakken met een stuk zwart kleefband. Waarom? Omdat snoodaards er wel degelijk in slagen om zelfs ongebruikte webcams te gaan gebruiken om je te bespieden. En aan bespied worden, heb ik ook een gloeiende hekel.

Maar ik vertikte het. Ik kleef geen viezigheid op mijn laptop en ik doe geen viezigheid vóór die laptop, het idee alleen al, en dat in duplo!

En toen ging de Acer naar Luc en ik vergat webcams en kleefband, tot ik ergens vorige week dat kleine ronde ding in het oog kreeg dat zich daar in het midden bovenaan mijn scherm bevindt en ik bedacht dat ik daar eigenlijk een stuk zwart plakband zou moeten op kleven.

Heeft dat eigenlijk iemand gedaan?

Previous

Het afschakelplan

Next

Wie heeft die scheet gelaten?

3 Comments

  1. bea

    Ik niet

  2. Ik gebruik geen plakband, maar steek wel af en toe mijn tong uit naar mijn webcam, voor het geval dat.

  3. Ik niet. Ik zit er toch nooit naakt achter

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén