Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het AS Adventure avontuur

Luc keek pc, sprong op uit zijn stoel
Sprak deze woorden, met veel gevoel
Te warm met die buff
Zei hij met een puf
Gaf een euro aan het goede doel

[© ms – 30 juni 2020]

Luc had, in de beginperiode van corona, enkele halswarmers bij Decathlon via internet besteld. Die hebben een stuk van ± ⅓ in fleece. Dat had geen probleem gegeven, al waren ze dan iets smaller dan een echte buff.

Wat was er nu gaande?

Terwijl hij vorige zaterdag het internet afschuimde had hij een échte buff van “De Ronde van Vlaanderen” gevonden, bij AS Adventure. En dus werden de exemplaren met fleece ineens nogal warm in de zomer.

Hij keek me -mannen kunnen dat- met verlangende kinderogen aan. Alsof ik het over mijn hart zou kunnen krijgen om met doorslaande argumenten mijn veto te stellen. “Dan halen we er toch eentje” zei ik. Hij keek nog niet vrolijker toen hij zei: “Ze hebben er maar één bij het Gouden Kruispunt” en voegde er ten overvloede aan toe dat de winkels van “Het Gouden Kruispunt uitzonderlijk op maandag open zouden zijn maar … die zijn wél altijd op zondag geopend.

Tegen al onze principes in stonden wij vorige zondag om vijf voor tien op de parking van Het Gouden Kruispunt om tot onze verrassing te merken dat zo goed als alle winkels al open waren en ook dat het er relatief druk was.

Luc haalde zijn buff. Op de rekening werd hem een euro extra aangerekend. “Oh, dat is die cheque” zei hij. De verkoper had daar iets van gezegd, maar Luc had gedacht dat hij die cheque kreeg. Niet dus.

Je kan die cheque zelf gebruiken bij je volgende aankoop maar je kan ze ook aan één van hun partners/goede doelen geven. Daar staat ook Natuurpunt tussen. Daar willen wij die ene euro wel aan geven. Daar wordt tenminste iets mee gedaan.

Volgende vraag: mag/moet ik nu de buffs bij het lijstje zetten van kledij en accessoires waar Luc nogal gevoelig voor is? Na de T-shirts, de petjes, nu ook de buffs?

Previous

Het rotstuintje

Next

De doos was het duurst

8 Comments

 1. Dat mag je zeker… maar wat zal het volgende zijn???‍♀️

  • ms

   ?

   Gepersonaliseerde mondmaskers? De standaardmaskers vallen allemaal nogal klein uit voor Luc.

   Al moet ik zeggen dat ik die voor mezelf ook liefst in een vrolijker kleurke zou vinden.

 2. Heeft hij de doorzichtige gezichtsmaskers al? Peroonlijjk draagtasje voor handgel ?
  😀

  • ms

   Euh neen … ik wist zelfs niet dat ze bestonden.

   En zijn handgel? Die vergeet hij meestal en gebruikt dan de mijne.

   ?

   En vanaf vandaag mag hij terug mee naar de winkel.

   ?

 3. Zet die buff’s maar in het lijstje.
  Volgende maand solden dus wie weet ……….

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén