Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een groet uit het verleden

Ik zocht een foto van vroeger. In een fotodoos die ik jaren lang bewust dicht liet.

Wat kom ik tegen? Een kaartje van Arran, me lang geleden toegezonden door Broer in een -blijkbaar- donkere tijd, aangezien ik me niet herinner het ooit gekregen te hebben.

Het ziet er ongeveer zo uit:

Alleen is de foto van het kaartje van iets hoger genomen, is het gras op Pladda groener en zijn de wolken rond Ailsa Craig minder nevelig en meer schaapjeswolkig. Nog enkele maanden en we zijn weer daar.

Na al die jaren staat het kaartje bij de pc en beleef ik er plezier aan.

En de doos? Gewoon een doos met oude foto’s.

Previous

De meer dan ingeloste belofte

Next

Onbegrijpelijk

2 Comments

  1. Wat een prachtig kaartje! Ik zou zo naar de plaats toe willen. De rust, het blauw, de vuurtoren… Groot gelijk dan jullie er in de zomer weer naartoe gaan. Nog iemand nodig om je koffers te dragen??

  2. Alsof er daar een raket klaarstaat om gelanceerd te worden. En die bult verderop doet me dan weer aan Rio denken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén