Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En in de bossen …

We waren er niet, de voorgaande week. Nu zijn we er wel … net.

Het was een beetje fout gelopen met de boeking voor ons ongeveer driemaandelijks verblijf bij Sunparks. En toen viel de oplossing ineens uit de hemel in de vorm van Groupon. Een midweek aan de Kempense Meren.

En wij zegden niet neen, maar boekten. We hadden de Kempische Meren toch al in het vizier gehad. Eigenlijk willen we wel alle vier de Sunparken eens aandoen.

Het grote verschil met het park in Den Haan is dat dat van Mol groter is en er (nog) geen internet in de huisjes is. Dat lieten we niet aan ons hart komen. Ik checkte dagelijks, voor het zwemmen, even de mails op de telefoon.

Het mindere weer, ten opzichte van de week daarvoor, viel nog erg mee. Het regende niet in de voormiddagen, zodat we alle dagen -behalve één- na het ontbijt onze stapschoenen aantrokken. Mijn regenjasje zit altijd in mijn wandelrugzak en beide -zowel jasje als rugzak- zijn waterdicht.

Maar zoals gezegd, we zijn er weer. De wandelroute voor morgen ligt al klaar. Het zal, jammer genoeg, niet meer in de bossen zijn.

Previous

Persoonlijk heeft een grens

Next

In ganzenpas

2 Comments

  1. Wij zijn in ditzelfde park geweest. Daar zat toen een goed Italiaans restaurant. Ik heb een gruwelijke hekel aan zwem”paradijzen.” In deze ben ik wel geweest om Roos een plezier te doen maar van harte ging het niet
    Fijne pinksterdagen!

  2. ms

    Ik ga daar dus in het buitenzwembad zwemmen terwijl Luc wel geniet van de voorzieningen. Die zijn ook aan mij niet besteed, maar een gruwelijke hekel kan ik het ook niet noemen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén