Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Waarom ik “Neen” zei

Ja! Waarom zei ik nu neen, die dag in de zomer, toen er sprake was van de -nu voorbije- vakantie?

We hadden toen een paar dagen Kempense Meren geboekt toen Luc las dat het BK op de piste in de vernieuwde Velodroom van Heusden-Zolder zou doorgaan op onze laatste vrijdag in Sunparks en op de zaterdag erna.

En we wilden de binnenkant van die Velodroom wel eens zien en dat BK ook wel. Dus boekten we een nacht Sunparks bij en besloten dat we op zaterdag -in het naar huis komen- naar dat BK zouden gaan. Toen Luc opperde van de beide dagen een kijkje te gaan nemen, zei ik dus “neen”.

Wetende dat ik na wat onbestemd gebrom van Luc twee zitjes boekte voor de Lotto Zesdaagse van Gent1 waarvan ik al vertelde dat het op de planning stond, wel dat was gisteren.

Dat begon gisteravond om 18.30u en was daarnet om 1u zoiets gedaan. Het is nu 1.45u en we zijn onderweg naar huis.

En zo twee keer op vier dagen tijd vond ik wel kunnen maar drie keer op vijf dagen tijd, dat vond ik wat veel van het goede.

____________________
1 Lotto Zesdaagse

Previous

De tuinkamer op Charnley

Next

Nie neute en nie pleuje1

8 Comments

 1. peter grey

  Dus laat thuis! Was het leuk?

 2. Vandaag dan maar uitrusten en nagenieten.

 3. en waas het de moeite waard?

 4. Zo laat naar bed? 😱 ’t Is goed voor een keer.😉
  Fijn te lezen dat het de moeite waard was.

  • ms

   Dat het laat ging worden wisten we op voorhand en ik was al een beetje bang dat ik in de auto in slaap zou vallen. Maar dat was niet het geval. Maar eens thuis waren we rap in dromenland … ik toch.

   Morgen vertel ik meer over gisteren. En ik had alles van Sunparks nog niet verteld. 😁

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén