Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Blogpraatje

Sedert ik meer werk uitbesteed heb ik meer tijd voor het blog, dat toch eigenlijk mijn enige hobby is, als je wandelen en zwemmen niet meerekent.

Wat heb ik nu gemerkt? Wel, dat er nog wel het één en ander te doen valt aan dat blog. Zo kan ik bijvoorbeeld nog die Top Berichten links hiernaast aanpassen, de titels uit het verleden aanpakken. Daar had ik met de blogverhuizing van 2008 maar een beetje met mijn klak naar gegooid. Ik had op het oorspronkelijke blog namelijk maar twee titels: die voor het verleden en die voor het heden.

Wat heb ik nu gemerkt?² Wel, dat ik haast niets meer over het werken hier thuis vertel sedert we Mr. Sloddermans achter ons hebben gelaten. Als ik nu die zaken van toen herlees, begrijp ik niet dat ik Mr. Sloddermans zoveel krediet heb gegeven en dan heb ik het niet over geld. Ik denk dat het een zekere loyauteit betrof want hij was ooit mijn eerste regelmatige klant geweest.

Soms denk ik dat het toch maar een verloren hobby is, dat het blog toch zal verdwijnen als ik verdwijn. Maar is dat niet zo voor alles?

We gaan er dus nog maar een beetje plezier aan beleven …

Previous

Wat tijd bijeen knutselen

Next

Een kwestie van wachten

8 Comments

 1. bea

  Nog heel wat werk voor de boeg met het blog al mag het geen werk genoemd worden als het een hobby is
  Alleen Elvis blijft bestaan

 2. Ik heb er werkelijk geen idee wie die Mr. Sloddermans mag zijn. Waarschijnlijk hoort hij bij de tijd dat ik hier nog niet regelmatig op bezoek kwam.

 3. speranza

  Je hebt een leuke blog en ik lees die vaak. Zelf schrijf ik soms cursiefjes naar vrienden maar ik krijg daar heel weinig respons op.Vaak stel ik me de vraag: waarom schrijf ik eigenlijk? Om contact te houden; maar is het in dit FB tijdperk niet zo dat mensen liever van korte reacties houden, duim op of onder? Voor mijzelf zijn die cursiefjes wel een leuke herinnering voor later.Et après nous les mouches!

 4. Gettie

  Ja, zeg, die loyauteit jegens Sloddermans heeft nog veel te lang geduurd.

  Verloren hobby? Dat heb ik nog nooit gehoord. Een blog blijf toch bestaan en kan nog lang gelezen worden. Breien en haken en naaien zou ik dan eerder verloren noemen ,dat vergaat veel vlugger
  Het plezier dat je hobby je geeft is toch ook geen verloren plezier mag ik hopen

 5. Niets zo fijn als een leuke hobby. Waarom zou bloggen een verloren hobby zijn? Iets waar je plezier aan beleeft (zonder een ander verdriet te doen) waarom zou je dat laten? Gewoon doorgaan! Je bent je eigen hoofdredacteur
  Groetjes Kakel

 6. Gettie

  Met verontschuldiging voor de fout, het is loyaliteit. En domme ik, neeem het klakkeloos over van jou. Zie hoe groot mijn vertrouwen is in jouw taalgebeuren en taalgebruik. Gelukkig ben je ook een mens hahaahahaa, net als ik.

 7. Gettie

  Weer iets bijgeleerd, dank je wel. Een bewijs dat je bloggen geen verloren tijd/hobby is.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén