Natuurlijk gaan we een oude laptop niet laten herstellen. Zeker niet als die hersteller er 119€ gaat voor vragen.

We zijn dus vorige week naar CoolBlue gereden, hebben gekeken, vergeleken, ons licht opgesteoken.

We hebben er ene besteld. Die zou vrijdag geleverd worden, maar het werd uiteindelijk zaterdag.

Terwijl we daar waren zou ik naar de kapper gaan. Na alle miserie, ellende en frustraties zou ik de raad van iemand opvolgen en eens naar een gerenommeerde kapper gaan.

Na alle chicaneurs die ik de laatste jaren heb ontmoet was het een verademing. Kort gezegd, Antwerpen is niet bij de deur, maar dat kan me nu eens niets schelen. Voor die paar keer per jaar dat er een kapper vereist zal zijn zullen we wel een uitstappeke naar Antwerpen plannen. Antwerpen is toch al dichterbij dan Brodick op Arran.

Terwijl we daar waren zou ik ook een nieuw batterijtje in mijn armbanduurwerk laten steken. Dat vertelde ik al.

Eigenlijk was het de bedoeling van dit allemaal op woensdagavond al te schrijven, maar eer we thuis waren was woensdagnacht al een stuk gevorderd en stond de goesting om te schrijven op een laag pitje.

Terwijl we daar waren zijn we ook nog naar het voetbal geweest. Wachtebroer had aan Luc gevraagd wanneer we nog eens meegingen.

Eigenlijk waren alle voorgaande “terwijl-we-daar-warens” ingepland met het oog op deze match. Vandaar dat woensdagnacht al een stuk was gevorderd eer ik aan het schrijven van het blog kon beginnen.