Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Noch zeilen noch duiken

Vorig jaar zocht ik een waterdichte oplossing voor de telefoon. Als ik hem in de rugzak stopte zat die wel veilig, maar dan kon ik de Runtastic niet stoppen en/of starten naar keuze.

Bij Decathlon vond ik een zipzakje om rond je hals te hangen. Top! Ze waren toen in verschillende maten en ik nam de gepaste.

Nu echter wou ik een groter model omdat ik én de telefoon én de powerbank in één en hetzelfde zakje wou, want anders, met zo een kabeltje door die zip, is dat ook niet echt waterdicht. Ik had wel even een bedenking over het gewicht rond mijn nek, maar dat zou ik dan wel zien. Luc wou het kleine van vorig jaar wel. Hij heeft geen Runtastic.

Bij Decathlon hadden ze diezelfde van vorig jaar niet meer, wel zeilaccessoires met drijvende zakjes. Nu ja, ik ga die telefoon niet leren zwemmen en op een boot doe ik geen trektocht. Zodoende besloten we om er geen mee te nemen. Op de website van Decathlon stond trouwens ook dat die niet meer in voorraad zijn.

Tijdens het googelen echter kwam ik iets anders tegen, een andere oplossing. Eigenlijk is het reclame.

Zodoende heb ik nu een klein doosje diepvrieszakjes in mijn wandelrugzak zitten. Daarmee kan de telefoon én de powerbank gewoon in mijn zak, waar hij tijdens zomerse regenloze dagen ook zit.


Boots McFarland
2016© Geolyn Carvin

Previous

De korte broeken

Next

Flexibele planning

1 Comment

  1. Dank voor de tip!

    Droge groet,

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén