Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het zat er aan te komen

Het was in de tijd toen ik van Skynetblogs overstapte naar WordPress dat ik vond dat het oud boekske perfect aansloot bij de inhoud van het blog. Ik schreef dan ook over dingen uit het verleden die eigenlijk al lang bestoft op zolder hadden moeten liggen maar die door allerlei omstandigheden springlevend werden gehouden.

In die tijd, begin 2008, was het oud boekje eigenlijk het enige dat ik vond in zijn soort, wist ik veel dat de ontwerper ervan er de nodige aanpassingen niet meer aan deed. Dat gaf niet. Die deed ik wel.

Telkens we in de problemen kwamen amuseerde ik me ermee om mijn thema bij te schaven en aan te passen aan de nieuwe noden van een steeds sneller veranderende tijd. Met een klein beetje kennis, een klein beetje logica en heel veel uren zoeken, lukte het me telkens weer.

Laatst dacht ik dat het ondertussen wat oubollig werd. En nu zijn onderdelen die niet meer functioneren en ik zag het echt niet meer zitten om er nog maar eens aan te beginnen.

Het is mooi geweest voor een oud retroboek, een nieuw thema is aan zet.

Previous

Wie is nu eigenlijk het domste?

Next

De reddingsactie

7 Comments

  1. Hoe bedoel je? Je gaat er toch niet mee stoppen?

  2. Ik schrok ook even ….

    Vriendelijke groet,

  3. ms

    Is het het einde: “het is mooi geweest” dat die misvatting veroorzaakte? Ik zal het aanpassen zodat het duidelijk wordt.

  4. mooi die nieuwe lay out! gelukkig nog wel steeds de vertouwde verhalen 😉

  5. Goed gedaan, ik ben trots op u. 😛

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén