Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een druk op de knop

Op verkeerde knopjes duwen, daar ben ik een krak in.

En ik doe dat niet enkel op de pc. Overal waar de mogelijkheid bestaat om er flagrant naast te zitten, heb ik prijs.

Dat heb ik dus ook met de lichtknoppen. Ik sta op de slaapkamer, wil naar beneden, duw op de lichtschakelaar … van de gang natuurlijk en het licht gaat uit, foeter wat op mezelf, duw op de lichtschakelaar van de gang en het licht floept weer aan, duw op die van de slaapkamer en het licht gaat uit. Ik loop de trap af.

Ik duw op de lichtschakelaar … van beneden natuurlijk en het licht gaat uit, foeter wat op mezelf, duw op de lichtschakelaar van beneden en het licht floept weer aan, duw op die van boven en het licht gaat uit. Missie volbracht.

Dus vraag ik me af wanneer er eens iemand gaat komen informeren met wie wij toch met lichtsignalen communiceren.

Previous

Uitgeslapen

Next

Met gevolg

9 Comments

  1. Verroest, komen dààr die flitsen vandaan…. ☻

  2. Daarom is het wonen onder het licht van een vuurtoren best handig, maar wel lastig bij het lezen. Om de tien seconden is het even twee seconden donker… ?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén