Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De ongeduldigaard

Zoals geschreven, kan ons auto ten vroegste op 19 september naar de garage voor onderhoud.

Onze auto heeft daar anders over beslist. Op dezelfde dag dat ik het schreef,de dag dat we Zoneke en Querida wegbrachten en ’s avonds Luc nog eens naar de wondjes liet kijken, merkte hij bij het avondlijk rijden op dat we rechts voor geen licht meer hadden. De volgende dag maakte hij een afspraak bij Auto5 hier wat verder op de steenweg, sprong onmiddellijk in de auto en wat later konden we weer veilig in het donker rijden.

Wie dacht dat die auto er dan genoeg van had, dacht verkeerd.

Gisteren parkeren we de auto op de kaaien in Antwerpen om ’s avonds tot de conclusie te komen dat hij niet wil starten. De batterij is naar de Filistijnen volgens de afgevaardigde van Touring Wegenhulp.

Luc kan maandag terug naar die Auto5. Een nieuwe batterij halen. Als die van ons niet start, staan hier nog twee auto’s tijdelijk ten onzen beschikking.

Waarom we die lamp niet zelf vervingen? We moeten de hele voorvleugel demonteren om er bij te komen en dat is niet zo simpel als bonjour.

Waarom we niemand vroegen om ons met startkabels te starten? Luc dacht dat het iets veel ernstiger was en het was al laat en er zat een hond op ons te wachten.

In beide gevallen een kwestie van sneller gediend zijn dus.

Previous

Snuisteren in de Kringwinkel

Next

Een regiment stapschoenen

4 Comments

 1. Lastig, een kapotte auto is niet te hebben.
  Je kunt hem ook geduld aanleren. Misschien helpt hett.☺

  • ms

   Nu vallen een kapotte lamp en een versleten batterij niet echt onder wat men onder onderhoud verstaat. Die bijkomende kosten zouden we sowieso gehad hebben maar het is zo écht iets voor ons.

   Gelukkig dat die Auto5 hier in de buurt is.

 2. elsjeveth

  Als zelfs de auto eigen koers gaat varen…en defecten gaat vertonen om eerder bij de garage op visite te gaan. Waar moet het naar toe met deze wereld 🙂

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén