Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Weer mis(s)

In de reeks van wat we al ons hele leven verkeerd doen, ben ik er nog eentje tegen gekomen waarbij ik even moest fronsen. De manier waarop we ons gezicht reinigen valt ineens onder de noemer: beautyblunders.

Bij het thuiskomen zouden we onmiddellijk ons gezicht moeten reinigen en dan zeker nog 3à4 uur wachten alvorens te gaan slapen.

Als je tot middernacht weg blijft, kan je pas tussen 3u en 4u in je bed.

En tot middernacht wegblijven? Dan begint de avond pas.

Maar verder stellen ze wel dat genoeg slapen broodnodig is voor de huid. Hoeveel uren hebben die beterweters in één dag?

Gelukkig zijn wij niet van het volgzame type en doen we ons eigen goesting.

Previous

Snorrebaard

Next

Kotkedeit!

10 Comments

 1. Mochten we alle goedbedoelde raadgevingen volgen om er mooier uit te zien, dan hebben we er meer dan een volledige dagtaak aan. Ik doe het wel, maar snel en op mijn manier. De klok wordt er niet bij gebruikt.

  • ms

   En dat is dan nog maar enkel je gezicht. Als je met je figuur bezig zou zijn, heb je nog een dagtaak erbij.

   • Blij dat ik daar al helemaal geen werk aan hoef te doen. Ik ben gezegend met de lengte van mijn zware vader en de slankheid van mijn kleine moeder. Een mens moet soms een beetje chance hebben. Mijn drie zussen hebben de molligheid van mijn vader en foeteren soms wat af, maar er is weinig aan te doen. Het is je aard. Dat zie je goed als je uit een gezin komt met negen kinderen en je allemaal hetzelfde voedsel kreeg. Het is te zien met welke genen je bent gezegend. Je kan je te pletteren sporten en diëten, het ware lijf komt altijd terug.

    • ms

     Oh, maar ik ben ook niet te mollig hoor! Ik ben enkel een beetje te klein voor mijn breedte.

     Maar ik ben er ook niet echt mee bezig, enkel wel met mij fysiek in orde te houden.

 2. Haha, alsof we 24/7 met ons gezicht bezig moeten zijn.
  Geen denken aan.?

 3. Kakel

  Haha! Mij kunnen ze me nog meer vertellen. Ik doe lekker waar ik zelf zin in heb. En als mijn man verstandig is – en dat is-ie – laat hij me slapen als ik eindelijk slaap…
  Groetjes

 4. elsjeveth

  Zo om de acht weken gun ik mij de luxe van een monumentenzorg all-inclusive. Als ik dan na afloop in de spiegel kijk denk ik. Niks meer aan doen 🙂 mission impossible geslaagd.
  Het is maar net hoe je je voelt.

  • ms

   Ooit deed ging ik ook om de acht weken. Eenmaal naar hier verhuisd ben ik bij twee verschillende gegaan. De eerste droeg een wit schort, deed net alsof ze ingezet was in de strijd tegen onhygiënische toestanden, maar zette wel het park met haar kleine erbij. Ik voelde me daar slechts het “te behandelen sujet”.

   De tweede gebruikte producten die ik zo voelde bijten. Ik kon naar de dermatologe!

   Nu? Ik zoek het zelf wel uit.

   Hoe ik me voel (behalve fit en gezond)? Laat het ons daar maar niet over hebben. Of toch, maar dan wel eens in een logje, als ik zin krijg om er over te schrijven.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén