Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ze hingen het uit

Wàt zei ik? Ik ging hangpetunia’s halen bij Aldi? Dat was dan toch buiten de auto gerekend.

Die moest namelijk de 12de binnen voor onderhoud en voor een herstelling aan de bestuurderszetel. ’s Avonds bleek die nog niet klaar en kon de bestuurder er helemaal niet mee rijden wegens geen zetel.

Ik whatsappte Zoneke. Aangezien onze Aldi verbouwd wordt en pas op 18 juli terug opengaat, zouden we naar die van Sint-Truiden moeten en ondanks we het vier jaar zonder auto stelden, zag ik ons dat nu niet doen.

Woensdag ochtend kreeg ik een whatsapp … van Zoneke. Er waren geen hangpetunia’s meer in de Aldi van Scherpenheuvel, maar Zoneke wou nog wel eens naar die van Diest gaan kijken … met hetzelfde bedroevende resultaat.

Om 5uur gisterennamiddag was de auto klaar en vroeg Luc of we -tegen beter weten in- nog even naar de Aldi van Sint-Truiden zouden rijden. We moesten toch nog om versgoed om vandaag te overbruggen. Jawel, want vandaag gaat de garagist met de auto naar de autocontrole en beleven we nog een autoloze dag.


Scherpenheuvel: 11:38u


Sint-Truiden: 17:35u

Opdracht geslaagd, zou ik zo zeggen. Met dank aan Zoneke. Zonder dit bloemengedoe zouden we geen verhaal hebben. Want voor de twee -kant-en-klare- concepten had ik de nodige foto’s -nog- niet en ik had de auto nodig om ze te gaan nemen.

Previous

De transmigranten

Next

Bevroren brein

6 Comments

 1. elsje

  Zoneke, namens mij eveneens bedankt. Een vroege bloemengroet en wederom geslaagde blog.

 2. Bloemenjacht met hindernissen. 😀

 3. Bij jullie dus ook autoperikelen. Gelukkig kan mijn oude kar nog rijden, ook al is de kwaliteit niet om over naar huis te schrijven.
  Succes met de bloemenjacht.

  • ms

   Niet echt perikelen. Die auto moest naar de technische controle en aangezien Luc ergens een maand (of 2) geleden een beetje door die zetel was gezakt, wilden we die nu wel terug in orde. Waarschijnlijk die van de control ook. Meestal hebben we onze auto terug op een dag, maar nu bleek dat er iets aan die zetel wat problemen had gemaakt.

   Ondertussen is alles in orde en is die auto als een bieke door die controle gereden.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén