Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het tegoed

Ik kreeg een e-mail van Decathlon. Het bedrag op mijn kaart gaf me recht op een tegoed van 6€. Nu had ik -volgens mijn weten- niet echt iets nodig van Decathlon al zou er wel een wandelbloesje bij mogen komen. Het probleem met die wandelbloesjes is dat de kleuren voor vrouwenkledij niet bepaald natuurkleuren zijn, ik zou dan al eens bij de mannen moeten gaan kijken.

De eerste keer dat ik zo een tegoed had, hadden we ook niets nodig en hebben we de bon gewoon laten verlopen. Dat zouden we nu niet doen, we zouden gewoon eens gaan kijken.

En ik liep recht op iets waar ik wel al naar had uitgekeken: een opfrommelbaar regenjasje dat weinig plaats inneemt, maar waar ik niet meer aan had gedacht met de regenvrije periode.

Ik had er wel eentje in lichtblauw en daarmee had ik hetzelfde probleem als met fel gekleurde wandelbloesjes: alle beestjes- zelfs insecten- kiezen het hazenpad bij het zien van de weliswaar mooie, maar voor hen gevaarlijk ogende kleur.

En nu hing er een geschikter exemplaar in de winkel. Het was geen kaki maar had wel een groengrijs motief dat je eigenlijk ook als camouflage kan beschouwen. Het is snel van eigenaar gewisseld.

Binnenkort heb ik weer recht op een tegoedbon, dan niet via de kaart maar via het kanaal waar we al meer tegoedbonnen bijeen sprokkelden. We zullen toch eens moeten gaan denken wat we nog zouden kunnen gebruiken.

Previous

Kweken ze wel genoeg koffiebonen?

Next

Ik en mijne velo

8 Comments

 1. Jasmien

  Tegoedbonnen zijn altijd leuk!! Zelf ga ik steeds op zoek naar korting als ik online iets wil kopen!
  Ben blij dat je wat gevonden hebt meid!

  • ms

   En nu eens in de regen mee lopen om het uit te proberen.

   Maar echt uitkijken naar kortingbonnen, dat is meer iets voor Luc.

   De laatste tijd is dat eigenlijk tot nul herleid. Bij onze GB gaan we enkel nog als we iets willen dat ze in de Colruyt niet hebben. En in de Colruyt worden kortingen automatisch afgetrokken bij het scannen van de Colruyt kaart.

   ?

 2. elsje

  Een spaarkaart van het Kruidvat. Bij het afrekenen vraagt de kassière wilt u de gespaarde punten inleveren voor korting? Ja dat wil ik wel.
  Kreeg ik en de aankopen en nog eens 1,70 uitbetaald. Dat sparen loont dus de moeite :-).

  • ms

   Ik snap niets van die Kruidvatpunten. Soms krijg ik een folder van wat ik er voor kan krijgen, maar dat zijn nooit dingen die ik wil.

 3. Hier komt die mail binnen, de bon wordt uitgeprint en een mapje gestopt ‘voor als we eens naar Decathlon gaan’. Na een tijd heeft echtgenoot iets nodig, rijdt naar Decathlon … en vergeet uiteraard die bon. Tegen dat we er nog eens naar kijken is hij verlopen.
  Ik denk niet dat wij al ooit een getrouwheidsbon van Decathlon (of AS Adventure) verzilverd hebben.

 4. Hier geen kortingsbon te bespeuren. Alle korting bij de Colruyt zoals je zelf schrijft onmiddellijk afgetrokken. Een getrouwheidsbon van Decathlon heb ik ook nog nooit in de bus gekregen.

  • ms

   Je moet die verdienen met aankopen bij Decathlon. Die andere kortingbons, die sneller gaan, daarvoor krijgen we ook punten, maar dat gaat niet via Decathlon.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén