Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het manneke nooit content

Stel, je gaat wandelen. Je gaat ver wandelen. En als je thuis komt, plof je genoeglijk op je stoel en gaat wat zitten of hangen of liggen luieren en nagenieten.

Niemand die je kan of gaat storen, ah neen, want je lief zit of hangt of ligt ook te luieren en na te genieten.

Niemand die je stoort? Ondanks de lange wandeling krijg je na een uur de kriebels in je linker pols. Maar dan écht, want die polsband ook stappenteller genaamd, geeft een knor en een tril als je te lang stil zit. Bovendien staat daar op dat toestel dan een ventje met zijn armen te zwaaien.

Ik probeerde hem al te vangen voor een foto, maar daarvoor turnt hij niet lang genoeg.


Op de telefoonapp, in afwachting dat hij me betrapt.

Previous

De wazige ontmoeting

Next

Absurd

14 Comments

 1. Vervelend mannetje bij momenten.

  • ms

   Ik vind hem eigenlijk wel grappig, anders zette ik hem gewoon uit.

   Hij maakt alleen geen onderscheid zoals na een wandeling of tijdens een lange autorit of bij het bekijken van een film. Enkel als je slaapt zou hij het niet doen en je slaap registreren, maar dan ligt hij bij mij op het nachtkastje.

   ?

 2. Ik wist niet dat hij iemand zo zpu opjagen. 😀

 3. Ken dat. Bij mij dan geen mannetje maar de simpele melding: BEWEEG! En dat soms vaak net nadat ik heb hardgelopen of zo. Sufferd.

 4. Aha dat werkt zo! Toch irritant lijkt me.

 5. Gelukkig word ik niet gevolgd door zo’n vervelend mannetje.

  Broertje van Big Brother is bij mij niet welkom.

  Vrolijke groet,

 6. Ik word ook niet gevolgd door zo’n mannetje.
  Ik zou paranoide worden.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén