Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Niet alleen luiertafels

Het zal een jaar of twee geleden dat er tijdens de opbouw van de evenementen een probleem was in het mannensanitair, waardoor de heren bij de dames moesten passeren.

Eén van hen verwoordde het als volgt: “Het doet wat eigenaardig aan, die vuilbakjes in die toiletten”.

Toen ik las dat ze nu ook luiertafels in de mannentoiletten1 gaan voorzien dacht ik dat voorval, maar ook nog aan iets anders.

“Heb jij die ene foto nog?” vroeg ik Luc, wel wetend dat Lucs telefoon nog alle foto’s bevat die hij ooit nam. Hij had twee foto’s genomen omdat hij dat nog nooit had meegemaakt. Eentje zal wel volstaan voor op het blog.


Foto -zoals gezegd- van Luc

1 Metrotime

Previous

Spreekwoordelijk

Next

Een etentje

10 Comments

 1. Geen idee wat ik met zo’n container zou moeten aanvangen op het toilet.

 2. Ik ken wel een heer die incontinentiemateriaal draagt, daar lijkt de tekst eerder op te wijzen.

 3. Vroeger ging men niet meer van huis als men incontinent was… denk ik zo… Er was niet eens incontinentieverband… Maar inderdaad, kan dat niet discreet? Moet dat vermeld op de deur?

  • ms

   Ik heb dus ook geen weet van mensen die er vroeger mee te maken kregen. Misschien waren die er wel, maar er werd dan zeker al niet over gepraat.

   Dat er incontinentieverband is leerde ik van de clipjes op TV. Het is nochtans simpel op te lossen: i.p.v. sanitair voor mannen en vrouwen gescheiden, maken ze gewoon een scheiding tussen wc’s en urinoirs: iedereen content.

 4. elsje veth

  ook de mannen onder ons is niets menselijks vreemd zo blijkt

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén