Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gamma bij de Burger King

Het stond op de vakantieplanning. We zouden onderweg naar of van onze reisbestemming ergens in een Burger King binnenstappen want ik wou wel een foto van een sweet chili chicken wrap om die bij het betreffend logje van vier jaar geleden te plaatsen.

Nu was dat niet de enige reden. Ik wou ook wel weten of het waar was dat die lekkerder was geweest dan die van McDonald’s of dat mijn herinnering me parten speelde.

We liepen dus de Burger King binnen, ik bestelde een wrap, maar ze konden mij die niet geven. Ze mochten die niet verkopen bij Services waar ook een Kentucky Fried Chicken gevestigd was. Nu was ik niet zo desperaat om er eentje te vinden, maar uiteindelijk stond er telkens wel een KFC vermeld als we het Burger King logo zagen opduiken. Het resultaat was dat ik geen foto kon nemen van de wrap.

Nu zijn ze ook bij ons, in België, en op één van die keren dat we langs de E40 over Leuven op huis aanreden, vroeg Luc of we niet even zouden stoppen bij de Burger King om daar eens een wrap te gaan eten. Ze hadden er geen wraps want ze volgen niet het gehele gamma.

Ik heb me dan maar de kleinste burger besteld en kreeg een kinderwhopper, die wel in de smaak viel.

We zijn vorige vrijdag, samen met Amke en Ella nog eens bij die Burger King binnengestapt, al nam ik dan geen kindermenu meer.

En verder kan ik op mijn fotohonger blijven zitten. Dat krijg je als je geen foto’s wil maken van je eten. We zullen het bij een volgende overtocht nog eens moeten proberen

Previous

Met zicht op zee

Next

Wikipedia

6 Comments

 1. Waat een gedoe, niet hele gamma volgen.☻
  Burger King ken ik niet, KFC wel. Niet voor herhaling vatbaar, misschien had ik een wrap moeten nemen.

  • ms

   Bij KFC waren wij ook ooit één keer, in Apeldoorn.

   In België zijn er blijkbaar geen:

   • Zoeken op KFC België geeft enkel een paar voetbalclubs als resultaat.
   • Zoeken op Kentucky Fried Chicken vertelt me dat er in Sittard en in Maastricht en in Roubaix ene is.

   Meestal heb ik het zo niet voor die fastfoodrestaurants, maar zo heel af en toe kan het wel eens. Maar ik wil dan wel liefst een wrap.

 2. Hier in de buurt alleen een MAC. Die broodjes vind ik maar niets. En de frieten veel te zouterig.
  Vroeger was hier ook een Quick maar die is verdwenen en speciaal naar Kortrijk hiervoor rijden vind ik te gek.
  Burgerking en KFC ken ik niet. Geen in de buurt hier.

  • ms

   Ik zou het niet weten. Ik eet nooit broodjes bij McDonald’s, enkel een wrap.

   Zout eet ik wél. Luc moet er mee opletten maar ik kiep alle dagen een portie zout over mijn eten.

 3. elsjeschrijft

  In Zoetermeer een heel gamma van fastfood ketens, langs de snelweg door de stad zelfs een foodplaza (deftig woord voor vreetschuurverzameling 🙂 ). My guilty pleasure blijft een ”grote Bram – frites met mayo – en kroket bij Bram Ladage.
  Hoewel zo’n kinderwopper lijkt me ook wel wat.

  • ms

   De ellende met de whopper is de ui. Als je aan de toog bestelt kan je zeggen dat je die niet wil, maar wij vinden de bestelling aan de panelen handiger. Dus ging ik de laatste keer voor de Bacon King.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén