Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De Sloveense zjat

Hoe komen we er aan en van waar kwam ze? Dat vroegen we ons eigenlijk niet echt af. We vermoeden dat ze in een doos zat die we kregen voor de rommelmarkt.

Maar toen ze op de rommelmarkt belandde bleef er een voorbijganger staan, bekeek ze en grinnikte. Hij vertelde dat er op stond dat het een koffiezetapparaat was en dat je, als je koffie wou op de knoppen moest drukken en als de pot nog leeg bleef dat je dan maar zelf koffie moest maken.

De zjat werd weer ingepakt en ergens vorige week dacht ik er aan. Ik wist niet meer wat er op stond noch wat het wou zeggen. Ik heb ze er uit gezocht, google laten vertalen en het klopte zo ongeveer met wat ik me herinnerde.

De mok gaan we niet meer verkopen. Je weet maar nooit dat er een Sloveen koffie komt drinken.

Previous

Was mij

Next

Proximus gaat mee

12 Comments

  1. Een wereldburger in de kast! ?

  2. Nooit wegdoen!
    Die knoppen intrigeren me. 😀

  3. 😀 😀

  4. elsje

    dan maar zelf koffie zetten. wat een leuk toeval dat de rommelmarkt-ganger jullie verraste met de vertaling :-). niet weg doen die mok.

  5. Het zou toch mooi zijn mocht er nu echt eens een Sloveen op de koffie komen.?

  6. Hier geen Sloveen in de beurt te bespeuren. Ik kan er dus geen naar je opzenden.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén