Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En … actie!

Balend om het slechte weer dat me belette om even een toerke te wandelen -al zittend verbrand je geen calorieën- viel ik haast van mijn stoel toen ik las dat je met een uurtje fietsen op een hometrainer meer calorieën verbrandt dan met wandelen aan een tempo van 4km per uur.

Jammer dat ik met van mijn stoel vallen geen gunstig kcal-gevolg kon krijgen, dat zou ik misschien nog spectaculair gevonden hebben.

Is er nu iets saaier dan van op je hometrainer naar het druilen kijken?

Previous

Op allerzielen

Next

Essentieel

14 Comments

 1. Een hometrainer lijkt me heel saai. Dan nog liever het regenpak aan en wandelen.

  • ms

   Meestal wachten wij met wandelen tot het over gaat, maar vrijdag was zo somber en miezerig en dat na die dag dat ik het zo koud had -wat eigenlijk niets voor mij is- dat ik besloot het toch maar binnenshuis te houden.

   Zelfs vogeltjes bieden dan geen afleiding, ik denk dat die zelf met hun hometrainerkes bezig waren.

 2. Hier hebben we een hometrainer, maar die is al tijden niet meer gebruikt.

 3. Bij mij staat hij ofwel voor het raam, ofwel voor de televisie. Ook niet verkeerd hoor: bingewatchen terwijl je op de fiets zit, maar leuk is anders: de wind waait niet door mijn haar. Nou ja, wel als ik de schuifpui openzet en het stormt, maar ja dan waait er weer van alles naar binnen. Het is ook nooit goed ??

  • ms

   Voor de TV heb ik nog nooit geprobeerd. Ik vrees dat mijn benen stil zouden vallen bij iets dat me interesseert.

 4. elsje

  ha ha ik vind hem leuk. Was het maar zo’n feest door van je stoel te vallen van verbazing of met je mond vol tanden staan calorieën te verbruiken. Helaas…

 5. We verkochten hem na een paar jaar.
  Eerst stond het ding op de vliering, toen boven voor het straatraam, daarna voor het achterraam, voor de tv, het was allemaal stom vervelend.
  Je kunt nog beter van je stoel vallen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén