Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een goeie morgen

Niet echt dus, dank zij een bende … de rest zal ik wel mondeling afwerken.

Omwille van een reden, die ik hier vandaag wou vertellen maar nu voor morgen zal houden, zijn de morgenden hier al niet al te uitbundig.

En net vandaag ging dat beter. Hé, ik werd zelfs licht opgewekt wakker.

Wat is het eerste dat ik doe ’s morgens? Ik neem mijn gsm, lees eventuele berichtjes en eventuele mails.

En daar gaat het fout. Er is een mail dat de parking-app de factuur niet betaald krijgt omdat mijn opgegeven kredietkaart niet klopt. Wel verdorie! Die parking-app staat er nog geen maand op, het ding gaat goed -gisteren parkeerden we nog in Antwerpen- en nu datte!

Wat zie ik nog? Die van Proximus hebben de Proximus-app in een nieuw jasje gestoken. Allemaal goed en wel, maar wat ben ik er mee als ik mijn verbruik niet kan zien? Wel dat van de vaste lijn, wel dat van Luc, maar waar is het mijne?

Eens beneden, ga ik uitzoeken. In de mail van 4411 staat ook dat, als ik de juiste kaart ingeef, de betaling alsdan nog doorgaat, maar de parking-app en site zijn in onderhoud van deze morgen 4u tot vanavond 23u. Is het misschien daarom dat het niet werkt?

En die van Proximus? Ik kan een chat starten. Dat doe ik. Het antwoord? Omwille van onvoorziene omstandigheden kan het een poos duren eer ik antwoord krijg, maar ze zullen me een sms sturen als er een antwoord is.

Voor de zoveelste keer: “als iets goed werkt, blijf er dan met ulle fikken af”.

Zo, dat is net op tijd geschreven want mijn eerste zjat koffie is binnen, ik word al wat milder gestemd en straks veeg ik het weer gewoon van de tafel als onbelangrijk …

Nog rap efkes het verwijt “doerakken” de ether in gooien en aan de zondag beginnen.

Previous

Mijn voorgevel

Next

Waar was ik nú weer?

10 Comments

 1. Ook goedemorgen.?

  • ms

   Het is niet omdat de mijne niet zo schitterend was dat ik er geen zou wensen aan mijn lezers, maar dat werd nogal omslachtig om te vermelden, zeker als ik een beetje opgesmeten zit te typen.

   Dus: ik wens je een goeie morgen.

 2. Dat aanpassen en veranderen is niet altijd een goede zaak, maar de programmeurs moeten ook werk hebben, nietwaar ?

  • ms

   Allemaal goed en wel, maar waarom op een zondag? Als je nergens terecht kan?

   En dat voor alle twee de gevallen.

   En bovendien, en daar kunnen zij nu niks aan doen, zijn wij morgen de hele tijd niet thuis en blijft dat weer hangen.

   En ik heb dan wel geen syndroom of aandoening of wat dan ook, maar zulke dingen die relatief belang hebben blijven in mijn hoofd over elkaar tuimelen zodat ik ze niet zou vergeten.

 3. Dat zijn van die ambetantigheden… en dat op zondag ☹️

  • ms

   En dan willen ze nog grappig zijn ook, die van Proximus. Daar staat bij die app, dat je, als het niet tegoei werkt, eens met de telefoon moet schudden met tussen haakskes erbij dat je hem wel niet mag laten vallen.

   Wel, ik kan er niet om lachen. We zijn morgen weg en ik zal mijn internet niet durven gebruiken als ik er geen controle over heb.

   En die ander dan? Die vragen om manueel te betalen, maar daar staat dan in kleine letterkes bij dat, als de kaart juist wordt ingegeven, de betaling toch nog doorgaat. Als dat geen ideaal klimaat creëert voor dubbele betaling, dan weet ik het niet zenne …

 4. Elsje

  Toch nog iets geworden deze zondag?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén