Foto’s houd ik niet op mijn telefoon. Ik zet ze over op mijn laptop. Op mijn telefoon vind je enkel een paar foto’s van Luc, van Amke en Ella, van Zoneke … van hen die belang hebben.
En dan vraag ik me af waarom zowel Proximus als de bank ineens foto’s van wildvreemde mensen op hun respectievelijke app gaan zetten, foto’s die van zo dichtbij genomen zijn zodat ik ze haast in de ogen kan kijken.
Ik heb daar een hekel aan. Niet dat het het me zo erg stoort dat ik gestoord ben, maar telkens ik die apps open zucht ik eens want daar heb je die opdringerige ongevraagde inkijkers weer.
En ja, dan blijven die maanden staan, in plaats dat ze die eens zouden vervangen door een onpersoonlijker foto of zo, zoiets als een berg, een bos, een mooi gebouw …
Ik weet het wel, het hoeft niet altijd mijn zin te zijn maar ik zit nu al maanden met mensen opgescheept die niet tot mijn bubbel behoren. Gelukkig doen ze aan telewerk.
Bertie
Wat bedoel je, een van je eigen foto’s?
(Dat je gestoord zou zijn stoort mij ook niet maar ik geloof het niet…☻)
ms
Neen, een publiciteitsfoto maar die eigenlijk al meer een portret wordt zodat het er op lijkt dat er iemand mijn comfortzone schendt.
Zo dichtbij sta ik nooit, al heeft die ene niks met staan te maken maar met parachutespringen waar er twee recht in de (oog)lens kijken.
Het stoort me niet dat er mensen op dat soort foto zouden staan maar niet zo prominent.
Dat het je niet zou storen mocht ik gestoord zijn is een geruststelling.
Suskeblogt
Heel wat reclame op internet stoort me heel erg, ook om redenen die jij hier aanhaalt. Vooral het gebruik van kinderen als lokaas vind ik beneden peil. Veel banken doen dit zogezegd om te beleggen voor je kleinkinderen enz.
ms
Dat ook, maar het stoort me minder omdat ik niet verplicht wordt om er naar te kijken.
elsje
Je wordt er gestoord van, al die happy faces ongevraagd in beeld… Het was overigens nog niet opgevallen dat jij dat een gestoorde soort zou behoren…wellicht ben ik zelf net zo of misschien nog gestoorder
ms
Mijn moeder zou gezegd hebben : “soort zoekt soort”.
Nu ja, dan zij het maar zo. Momenteel vind ik veel normalen eerder gestoord …