Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gags in het echte leven

Eerst maar eens enkele banaliteiten noteren voor de dag dat ik echt dement word.

Het overkomt de beste wel eens, denk ik. Je weet wel, je legt iets weg en weet niet meer waar. Je leest soms wel grapjes over pantoffels in de koelkast en bloemkool in de schoenkast en meer van die dingen.

Ik las nog nooit van een gehoorgestoorde die het hoorapparaat miste en even vertwijfeld overwoog van waar dat ding toch kon zijn. Het overkwam me.

Gelukkig herinnerde ik me snel dat ik het even ervoor in de droogkast -neen, niet voor het wasgoed- had gestopt en die droogkast na afloop mooi had opgeborgen … met het hoorapparaat er in.

Of die keer dat we met ons twee languit en lui op de zetel lagen en ons ergerden aan die twee in de film die hun telefoon maar niet oppakten. Tot Luc ineens vroeg: “Is dat soms onze telefoon?”

Tja, zo vaak worden wij nu eenmaal opgebeld …

Previous

De vraag van dertig miljoen

Next

Paralympics

18 Comments

 1. Ik zie dat voor me, dat je naar de televisie moppert: pak die telefoon nou eindelijk eens op! 🙂 Wat is een droogkast waar je je apparaat in gestopt hebt?

  • ms

   Hoorapparaten moeten regelmatig gedroogd worden.

   Daarvoor gaan ze in een klein elektrisch kistje (foto) dat ik dus gemakkelijkheidshalve de droogkast noem, aangezien we toch geen echte hebben.

 2. Troost je, bij mij gaat het ook zo… met al die chaos en zorg rond de naderende verhuis lijkt het nog erger. Nu raak ik alles kwijt ook.

 3. Daisy

  Haha… ja… of zoals … waar is nu in godsnaam mijn leesbril gebleven… en dan na enkele minuten zoeken, beseffen dat hij op je hoofd staat!

 4. elsjeveth

  Mijn strafste 🙂 actie van de laatste tijd, de autosleutels in mijn sportschoenen opbergen. Alhoewel, mijn paspoort in de vriezer was ook niet mis…

 5. Ik ben zó vaak mijn telefoon kwijt …..

  • ms

   Dat is ook vervelend.

   (Hout vasthouden) Dat valt hier nog mee. Die ligt naast mijn laptop of soms in de zetel als ik TV gekeken heb.

 6. Ah juist! Ik begrijp het. Op de foto staat de droogkast. 🙂

 7. Dat droogkastje kan ik me voorstellen maar die telefoon… ik lig dubbel.😂

  • ms

   Wij lagen ook dubbel … tot ik opsprong om te kijken wie het was.

   Het was dan nog verloren moeite. Het was een Griek. Die heb ik niet opgenomen. Daar zou ik pas dubbel van liggen … van zo’n Griek op te pakken. 😉

 8. Hahaha!
  Terwijl ik regelmatig panisch in mijn tas sta te grabbelen naar mijn telefoon – totdat iemand anders in de winkel de zijne opneemt. (en ik word eigenlijk ook nooit gebeld!!)

  • ms

   Daarom heb ik een speciaal muziekstuk op mijn gsm gezet, al schrok ik me rot de eerste keer dat die afging. Ik was het al vergeten. Meestal babbelen we via whatsapp.

   De vaste lijn heeft een gewoon ringnummer. Erg enerverend als dat doorgaat met bellen. 😱😂

 9. ou😯zo?😰

  • ms

   Een Griek weegt te zwaar, tenzij hij pas geboren is. 😁

   Ouzo is niet bepaald mjn favoriet. Ooit eens een fles meegebracht van Griekenland. Die viel niet echt in de smaak.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén