Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geniepig Word

Ik heb het al verteld dat mske het niet zo begrepen heeft op Word. Het is een ellendig programma, als je iets meer wil doen dan lettertjes typen dan.

Maar als je iets meer wil doen dan lettertjes typen, zeurt dat ding de oren van je hoofd: “ben je zeker dat je dit?” en “weet je wel dat je dat?” en soms blijft hij aanhouden in plaats van te doen wat je wil.

Maar owee! Pas op hoor, als je per ongeluk de verkeerde toets indrukt terwijl je lettertjes typt. PAF! Daar staat iets wat je niet wil, niet wou en nooit zou willen en je krijgt het er niet meer uit.

Een uur hebben Slow en mske samen gezocht naar de oorzaak van een streepke in de linker kantlijn. Dat had Slow veroorzaakt door op “enter” en nog wat te duwen. Uit pure miserie heeft Slow nog maar eens op “enter” en nog wat geduwd en weet je wat? Het was er uit.

Dank zij Word hebben we nu toch weer een postje voor vandaag. Zo stom is dat programma dus nog niet.

Previous

De stakingsdag op donderdag

Next

Verloren voorwerpen

9 Comments

 1. Hahahahahaa..heb je woorden tekort, is daar altijd nog Word dus!

 2. ms

  Eigenlijk wou Sloef wat anders vertellen, maar het nieuws – heet van de naald – gaat voor natuurlijk.

 3. bea

  Waar zo’n computerprogramma al niet goed voor is Je zou er wel zot van worden als het niet werkt zoals je wilt…ik toch

 4. Hahahaha..ja natuurlijk..dit hadden we niet willen missen!

 5. ms

  Zie je! Dat dacht ik dus ook! Dat zulk nieuws toch voorrang moest krijgen om wereldkundig gemaakt te worden.

 6. Sloef goede middag…

  och…ge moet daar uw brein niet over breken, want daar krijgt ge alleen koppijn van !! Ik maak het ok soms mee dat ik aan zij reactie voel dat er iets niet meer klopt en hij niet meer luistert naar wat je typt en andere tekens tovert . Geen paniek…
  ik kopiëer , zend het af en begin opnieuw en dan luister hij weer zoals het moet . Het zal dan wel aan het manneke liggen zeker ?? Fijne groetjes )pepino

 7. Hmm … ik ben dan toch niet de enige die zenuwen krijgt van die apenkuren

 8. Ewel ik ben blij dat ik de enige niet ben die zoiets tegenkom.Dan weet ik niet wat ik precies heb gedaan en dan weet ik natuurlijk ook niet hoe ik Word weer op zijn plaats kan zetten.

 9. hahaha, alle geluk heb ik ‘aanleg’ voor computers, en kan ik dus alle geluk met al die programma’s goed mijne plan trekken ^^

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén