Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ik ga naar de bank en …

… heb het over slecht horen, over een druk in mijn hoofd, die maakt dat ik als onder water leef met watten in mijn oren. “Ah” weet men me daar te vertellen “dat had ik ook na mijn coronavaccinatie, ik heb daar pillekes voor gekregen”.

Wablief?

We gaan naar de dokter en ik vertel hem dat. “Ik zal eens kijken” zegt hij en hij schrijft pillekes voor die ik twee weken moet nemen.

En al weet ik dat het bij mij niks met een coronavaccinatie te maken kan hebben -het begon eigenlijk al eerder, zo ergens na deze periode– ben ik boos op mezelf omdat ik dacht dat het de natuurlijke achteruitgang van mijn oren was.

Maar anderzijds weet ik nog al tijd niet of die pillekes het gaan oplossen maar …

Ik duim en ik hoop …

Previous

De Edgar Allan Poe Proester

Next

Vandaag

18 Comments

 1. Heel vervelend, mijn echtgenoot worstelt ook met dit probleem. De dokter had oordruppels voorgeschreven. Helaas verergeren de oordruppels het euvel: nog meer doofheid, geklop en druk in het oor, hij is er dus maar mee gestopt. Morgen weer naar de huisarts.

 2. Hopelijk gaan die pillen het probleem oplossen.

 3. Goede morgen , ik hoor ook slechter dan vroeger, maar dat zal aan mijn leeftijd liggen denk ik, Dus ik heb een afspraak gemaakt bij de audicien, voor een hoorapparaat.

  • ms

   Dat slecht horen is sowieso onomkeerbaar, maar dit, met die druk, is iets bijkomend en daar kan blijkbaar wel iets aan gedaan worden. En daar hoop ik op.

   Het lijkt net of ik met een helm vol watten onder water zit.

 4. Hopelijk doen ze wat. Dat onderwatergehoor is vervelend, temeer als je toch al niet goed hoort.

  • ms

   Als ik net doe alsof ik mijn neus snuit, met dichtgenepen neus, gaat het soms weg met een “plop”, maar dat resultaat is maar van korte duur.

 5. Ik duim en hoop met je mee.

 6. Ik duim mee!

 7. O wat naar! Hopelijk helpen die pillen en blijft het voorgoed weg.

 8. elsjeveth

  Ik duim met je mee, elke verbetering hoe klein ook is mooi meegenomen

  • ms

   Dat is zeker, ik zou al eerder geneigd zijn om eens te vragen om te herhalen als ik niet moest denken dat ik het toch niet ga verstaan.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén