Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De pakskes

Heeft iedereen gelezen over de pakjesperikelen bij deze feestdagen? Ze zouden wel eens wat langer onderweg kunnen zijn.

Nu hebben wij nooit verlangd dat pakjes dezelfde dag in ons bezit zouden zijn en afhankelijk van bij wie je bestelde varieerde dat een beetje.

Maar nu we vorige zaterdag iets bestelden dat Luc graag wou hebben, waren we toch verrast toen we op maandag de melding kregen dat het pakje in de pakjesautomaat van Landen aangekomen was.

Op maandag bestelden we iets anders -een kadootje- bij hetzelfde webplatform. Op dinsdag vroeg Luc zich wat lachend af hoe het kon dat het pakje er nog niet was. Maar zijn woorden waren nog niet koud toen Bpost ons liet weten dat we het pakje vandaag in de automaat kunnen afhalen.

We zijn nooit vragende partij geweest voor dit soort snelle leveringen, maar we gaan ze ook niet weigeren.

Nu nog even wachten tot we zeker zijn dat het pakje er is en dan op naar de pakjesautomaat.

Thuis laten we ze liever niet komen. We vinden het ellendig om op de uitkijk te zitten wachten omdat ik vrees dat ik de bel niet zou horen.

Previous

Kuschelsocken

Next

Derde keer, goeie keer!
Zou het?

8 Comments

 1. Ik ben er zo aan gewend geraakt dat een bestelling de volgende dag wordt gebracht dat ik onrustig wordt als het twéé dagen moet duren. 🙂

  • ms

   Vorig jaar ging het grondig mis. Twee pakjes uit Amerika. Toen was er de aanval op het Capitool. Een van beide kwam na een paar weken door, het andere was verdwenen en we kregen ons geld terug.

 2. Ook hier verloopt de bestelling van pakjes vlot. Je raakt er snel aan gewend. Als het eens langer duurt dan waarschuwen ze bijna altijd. Wat een service. Ik maak er graag gebruik van.

  • ms

   Wij dus ook. Ik bestel ook mijn Curcudyn online, die is goedkoper dan bij de apotheker (niet alles is er goedkoper!).

   Die werken niet met Bpost maar het komt wel bij een supermarktje in de buurt aan..

   Die pakjes zijn meestal wel een dag of drie onderweg.

 3. Niets te klagen, bij vertraging komen er direct mailtjes.

  • ms

   Inderdaad. Gisteren kreeg ik zelfs bericht dat de betaling maar plaatsvond nà verzending.

   En daarna ging het ineens erg snel.

 4. elsjeveth

  Hier loopt de bezorging ook op rolletjes. De vaste bezorger van DHL behoort al bijna tot onze vriendenkring 🙂 altijd opgewekt. In de zomer hebben we hem getrakteerd op een ijsje nu is het tijd voor een chocomelk.

  • ms

   DHL komt hier niet zo vaak, meestal laten we zendingen met Bpost komen als de mogelijkheid bestaat.

   PostNL kwam hier enkele keren, maar die mensen gooien -inderdaad- het pakje haast uit de auto en als we vragen of we niet kunnen afhalen lijkt hun depot wel staatsgeheim.

   En de kroon op het werk, twee keer, een blanco onderaannemer die zelfs niet tot hier kwam maar op de hoek bleef staan. De naam van de officiële herinner ik me niet echt meer, ik denk FedEx, maar ben absoluut niet zeker.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén