Wizzewasjes

Gelukkig is er de natuur

Acht jaar lief en leed

Dit blog. Het verhaal van een leven. Zeer anoniem begonnen. Later veel van het oorspronkelijke beveiligd.

Ik ben er in een rotperiode aan begonnen. Dik tegen mijn zin. Ik hoefde al die nieuwigheidjes niet. Slow en Max vonden dat het wel iets voor mij zou zijn.

Ik vroeg me toen af: Waar beginnen? met het gedacht dat iets dat ik begon ook wel een eind kon krijgen ook.

Slow en Max hadden gelijk. Er kwam geen einde aan, of toch wel, maar “In het einde is het begin” Het blog verhuisde.

Op die manier hebben we twee verjaardagen per jaar. De blogverhuisverjaardag op 1 april en de blogverjaardag … vandaag.

Previous

Ontgoocheld

Next

Leugens en geheimen in en rond boeken

12 Comments

 1. VERDIKKE! en nu was ik toch wel in de war zeker…ik had je willen feliciteren op m’n blog…maar nu had ik in m’n verwarde brein de 7 en de 8 verwisseld…ooooh, dat ga ik vandaag nog goedmaken hoor..want jeetje…8 jaar bloggen, dat is volgens mij echt wel een record en een unicum! Van harte! xxx

 2. Gefeliciteerd!! En dat je er nog vele blogjaren mag bijlappen.

 3. Wel eigenlijk heb ik er nooit bij stil gestaan. Het heeft me op al die jaren nooit moeite gekost en ik heb er veel steun aan gehad en veel plezier aan beleefd.

  Maar als ik daar dan wat verder over denk, gedurende acht jaar, alle dagen iets schrijven of vertellen – de dagen uitgezonderd dat we op weekend waren in een tijd dat er nog niet gepland kon worden – en dat zonder leeghalen noch blogpauzes, het is toch wel een prestatie, al waren er dagen dat ik schreef om niet te denken en dan stonden er soms wel 7 berichtjes op één dag.

  Ja, ik realiseerde me vanmorgen dat ik toch wel een beetje trots ben als ik zo naar dat archief kijk.

  @ mizzD: binnenpretje!

  @ Max: dank je.

 4. Pret maar lekker door van binnen hahahaha én van buiten! Ik vind het zélfs een stukje kaas waard…niks in huis?

 5. Neen, maar we hebben wel Slowse frietjes genuttigd en een kiekebil gedegusteerd.

 6. Ook lekker!

 7. Olalaaaaaaaaa … GEFELICITEEEEEEEEEEERD MS-KE ! !

  En dat er nog vele blogverjaardagen mogen bijkomen h” …

  Van het éne puntje, van ‘t land ,naar het andere …

  Zwaai zwaaaaaaaaaaai … !

 8. oooooh t is feest hier
  va harte gefeliciteerd!!! xxx
  ja als je begint te bloggen is het een beetje je weg zoeken en eens je dat gevonden hebt kan je het niet meer missen
  allé ikke toch niet

 9. mijn complimenten! jij (jullie eigenlijk want ook jij sloef en amke niet te vergeten, en slow ook) bloggen elke dag. iets wat er bij mij niet meer van komt.

 10. vlug vlug nog feliciteren alvorens de klok middernacht slaat!

 11. ‘t Is me gelukt om nog op tijd te zijn. Acht jaar is een hele tijd en het is maar wanneer je achter je kijkt dat je dat beseft. Ik ben nog langsgekomen op je vorig blogje .Die rennende kat werkte op mijn zenuwen .Ik kon die maar niet vangen !! Toen opende je blogje niet altijd even gemakkelijk en dan gaf ik het al eens op.
  Maar hier loopt het wel gesmeerd! Doe er maar nog een flink pak jaren bij ,want je zou gemist worden als je ermee stopte.

 12. Gettie

  Stoem van mij, ik hou dat zo niet bij. Ik ben dan ook maar 1 van de laatst bijgekomene hé. Maar toch van harte proficiat. Het ontroert me wel dat je Max* vermeldt, ook al kende ik hem niet. Het zegt heel veel over jou mske.
  Eerlijk gezegd gaat het hele bloggebeuren (is dat een woord?) zo een beetje aan mij voorbij. Ik kan het wel begrijpen hoor en je weet dat ik je graag lees.
  In ieder geval ben ik blij dat jij dit begonnen bent en dat ik mag meelezen, meekijken, meeleven…in een deeltje van je leven. Mercie!!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: