Straffe toeren

Slow en mske reden op tijd door voor de trein van 7.58u.

Ze waren zo op tijd dat ze de boemeltrein van 7.44u net zagen vertrekken.

Maar dat was niets, ze hebben dan maar de intercity van 7.39u genomen en ze waren voor de boemel van 7.44u op hun bestemming.

Dat is kunnen hé. Van Slow en mske! Ik wist al lang dat die onmogelijke dingen konden presteren, maar dit? Dat is toch echt wel straf, vinde niet?

6 gedachten over “Straffe toeren

  1. Als je die van 7.44u zag vertrekken en tóch die van 7.39u kon nemen, was óf die boemel te vroeg weg ( wat niet kan) óf die sneltrein was verlaat ( wat héél goed kan)..en die moeten dan tijd inhalen en rijden dan vaak harder hè! Plús dat die niet overal hoeft te stoppen natuurlijk. Dus zó onmogelijk is het niet!
    Ik heb liever niet dat ze tijd in gaan halen..vind het doodeng als die simpele treintjes zo hard rijden op dat oude spoor..dat moeten ze maar aan de nieuwe supersnelle treinen overlaten hoor..ze moeten gewoon op tíjd rijden zelf hehe!

  2. Mss was die van 7.39 te laat, een intercity stopt niet overal en zo waren ze er voor die van 7.44. Het kan ook zijn dat sloef de uren verkeerd getypt heeft En soms, heel soms wordt het onmogelijke mogelijk.

Wat denkte daarvan?