Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het was al carnaval

Het heeft niet lang geduurd.

Toen Slow en mske hier bezig waren met het leggen van de verwarmingskabel, keken ze nogal op, want er werden enkele carnavalswagens op het boerenerf binnen gereden, waarna die mannen die begonnen te ontmantelen.

Nu zou dat Slow en mske niet gestoord hebben ware het niet dat zij daardoor niet ongestoord met elkaar konden communiceren zo van op de grond naar het eerste verdiep. Slow en mske hebben het zo niet voor lawaai voor het ganse dorp.

Gisterenavond ging mske nog snel een brief posten, Slow mag niet buiten want die heeft bronchitis, en er stond een auto nogal eigenaardig geparkeerd en wat verder naast onzen hof stond een politiecombi.

“Wasmedanu?” dacht mske en haastte zich om terug te zijn. En toen hoorde ze het. Ze waren daar tegen elkaar op aan het roepen.

Toffe hobby hoor! Carnavalist zijn.

Previous

Het ziekmakende hotel

Next

Scheepje varen

6 Comments

 1. Ik hou niet van carnaval..carnaval = teveel bier = ruzie of rondwippen en dán pas ruzie..niks voor mij.

 2. ms

  Gisterenavond toen we gingen slapen was het toch al terug volle ambiaans. Gelukkig ligt dat erf achter het huis zodat we er geen last van hadden.

  Carnaval is wel plezant voor kindjes.

 3. Ja..da’s het enige ook..hoewel sommige kindjes ook helemaal niks moeten hebben van verkleedpartijen..zag dat vroeger op m’n werk wel..de meeste vonden het maar raar of zelfs eng!

 4. Sloef goede middag…

  heel leuk hahaha…en verbroederbevorderlijk ! Fijne groetjes )pepino

 5. Carnaval op zich vind ik leuk ,maar het is zo jammer dat sommigen er een echte braspartij van maken en dan ontstaat er ambras. Verleden jaar zijn er op de late avond van de carnavalszondag in Knokke-Heist een tiental mensen afgevoerd met verwondingen( oa messteken)!! Dat is jammer want het merendeel doet zijn best om er een mooie stoet van te maken. Dit jaar zullen er 60 praalwagens begeleid met telkens een honderdtal verklede mensen in het thema van de praalwagen meelopen ,zingen en dansen. Dat is toch leuk voor groot en klein om naar te kijken . Daarom moet je zelf toch niet verkleed zijn. Ik ga warm ingeduffeld gaan kijken en als het enigszins kan foto’s maken. Enne…als die carnavalisten wat schreeuwen tegen elkaar is dat zeker en vast van de zenuwen want iedereen wil toch de mooiste zijn en met de prijs gaan lopen.

 6. ms

  Voor de zenuwen komen de flikken niet.

  En als ze daarom gaan schreeuwen tegen elkaar dan gaat het weer om de centen en dan hoeft het voor mij al helemaal niet.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d