Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kom snel boeken

Ze liggen de laatste tijd nogal onder druk, die van Booking.com. Ze zouden hotels verbieden onder de laagste prijs te gaan die door Booking.com wordt aangeboden. Dan vraag ik me af wie die laagste prijs aan Booking.com heeft doorgegeven. Het hotel zelf?

Zo ja, dan heeft het hotel geen recht van spreken, want wel de publiciteit van Booking.com gaan gebruiken om dan toch lager te gaan, vinden we dat niet een beetje hypocriet?

Zo neen, wie houdt hen dan tegen? Dat Booking.com hen niet meer zal aanbevelen? Die lage prijs beveelt zichzelf dan toch aan?

Zijn we nu ineens voor Booking.com, ondanks dat we, toen we ons wat voor schut gezet voelden, gezegd hadden dat we elders ook terecht konden?

Niet bepaald, maar zolang we bezig zijn met het samenstellen van een lijstje van hotels in de regio’s van de evenementen is Booking.com toch een goeie hulp.

Wat ze wel doen is, als je wat anders zoekt dan een hotel, een hostel bv., ze toch die zoekpagina blijven beheersen. Soms is dat ergerlijk, net alsof ze compleet hebberig zijn en je zelfs in een hotel willen stoppen als jij dat niet wil.

Wat die prijzen betreft, hebben toch al twee hotels aangegeven dat ze rechtstreeks goedkoper te boeken zijn, maar dat is niet zo. Het ene houdt inderdaad vast aan de minimumprijs van Booking.com en het andere gaat wel een lagere prijs aanbieden, maar dan zonder ontbijt.

Rechtstreeks boeken is dus enkel voor henzelf voordeliger.

Previous

Wat zeggen ze? Gemakkelijk?

Next

Het platteland

1 Comment

  1. en mijn héél negatieve ervaring met een bepaald hotel publiceerden ze niet in hun reacties… Heb ook al gemerkt dat de prijs soms dezelfde is, boeking.kom en rechtsreeks hotel

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: