Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

U zegt?

Iemand uit deze contreien die Eyjafjallajökull niet goed uitspreekt wordt wat meewarig bekeken en er wordt wat schamper om gelachen.

Maar als je hoort dat je in Maastricht een overstap naar België hebt via Vieze en Gieljen, hij excuseerde zich wel voor de uitspraak, dan kan je enkel blij zijn dat je niet van die informatie afhankelijk was om thuis te geraken.

Previous

De tijd van toen

Next

Chaos

4 Comments

  1. Ik heb er zelfs nu nog geen idee van welke plaatsen de omroeper bedoelde. Ik dacht eerst dat Vieze voor Wieze stond, maar dat ligt daar toch een heel eind uit de buurt.

  2. ms

    Wel, het ging over Visé en Luik-Guillemins.

  3. Gettie

    G. en ik zouden in een heel ander gebied terecht komen denk ik. Wij zouden vlug onze biezen en koffers pakken en afstappen en natuurlijk zou er niemand zijn om informatie te verschaffen en dan maar de volgende trein nemen zeker,avontuurlijk als we zijn. Een aantal jaren geleden probleemloos Budapest en omstreken doorkruist met trein, tram, metro , bus zonder problemen, idem in Berlijn en hier lukt het moeizamer. Hallo bevoegde minister wordt eens wakker en doe eens wat voor je centen!

  4. Gettie

    Verleden week in Frankfurt moeten zijn met trein en via informatie van ” t spoor” moest trein in H. genomen worden om 8h terwijl die trein om 8h05 in D. zou zijn! Gelukkig hebben wij wel gezond verstand en verdedigen wij ONZE portemonee.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: