Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Stank in trein

De laatste tijd hoort mske het wel meer. Eén of andere maakt de opmerking dat één of andere niet zo fris ruikt, integendeel. mske ruikt dat niet.

Maar dan is er één iemand, waar niemand wat over zegt, waarvan mske vindt dat hij effenaf … Ik zal het anders zeggen, als die afkomt om mske te begroeten, met de gebruikelijke drie bezen, dan ademt ze diep in en ademt pas uit als hij weg is.

Laatst zat ze op de trein, of beter, ze stond op de trein van Utrecht naar Maastricht en ze praatte met een meisje dat daar ook stond te staan omdat er geen zitplaatsen waren omdat er, nog maar een keer, de vorige trein was uitgevallen.

In ‘s-Hertogenbosch kwamen er twee zitjes vrij en mske sprong op die okkazie en het meisje volgde. mske had geen zin meer in conversatie want ze dacht dat het meisje een slechte adem had. Ze babbelden verder tot er een derde zitje in het compartiment vrijkwam en Luc zich daar kwam zetten. Het gesprek stokte.

In Eindhoven stapte de jongeman in de coupé aan de andere kant van het gangpad uit en hij nam de erg vieze geur met zich mee.

Er is dus niets mis met mskes neus, al denkt ze nu dat het gesprek misschien stokte doordat het meisje dacht dat het mske was die niet al te fris rook.

Je een beetje wassen kan toch zo moeilijk niet zijn hé.

Previous

Het to do lijstje

Next

Maretak

1 Comment

  1. Toevallig vandaag nog aan iemand dat verhaal verteld van die ene keer dat vriendlief en ik zo in de trein zaten te stinken.. toen we net terugkwamen van een huttentocht van een week en onze ‘overdag-kleren’ nog aanhadden. Nog nooit een oud mensje zó snel van coupé zien wisselen hahahahaa!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén