Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zo!

Ik wou nog wat vertellen over het weer en ook nog wat over Loch Ness. Dat ga ik zeker doen, maar vandaag nog niet.

Vandaag wil ik het hebben over de dingen die verkeerd zijn gelopen. Het zijn er maar een paar en dan ben ik daar ineens van af.

Al het andere zal ik, zoals ik altijd doe, in kleine fragmentjes vertellen.

Wat liep niet vlot? Manchester!

We hadden Avebury bezocht en het was er zo aangenaam geweest dat we er wat langer waren gebleven dan voorzien. We hadden toch ruim de tijd om in Manchester te geraken.

Ik had “neen” geantwoord op den Tom zijn vraag of we over een tolweg wilden. Luc had gelezen dat dat erg duur was. Achteraf bleek dat “duur” dan over London city te gaan.

Soit, we gingen dus niet over de M6 maar over allerlei A-wegen met veel rotondes -tot Lucs groot jolijt, hij kon zijn leut niet op- en dan kwamen we nog in druk verkeer terecht. Eigenlijk eigen schuld, dikke bult. Tja …

En toen ging Murphy er zich ook nog eens mee bemoeien en kregen we te maken met een situatie die, volgens iedereen, niet mogelijk is. Ondertussen weten wij wel dat wat onmogelijk is hier wel kan. Ik ga er dan ook niet verder op ingaan en het maar zozo laten.

Daardoor hadden we natuurlijk nog meer vertraging. Ik belde het hotel in Manchester en kreeg geen gehoor. En we moesten inchecken vóór 22.00u. Dat werd spannend.

Ik belde Zoneke en vroeg hem om het hotel te mailen dat we er aan kwamen. Dat was niet nodig geweest. We haalden het. Jammer eigenlijk, want dat was nu eens een kot. Was het zo laat niet geweest, ik had wat anders gezocht.

Het was zo erg dat ik zelfs het water vies vond en me er niet heb gewassen. Bah! Booking.com is al op de hoogte hoor! We hebben een stevige recensie geschreven.

Het was jammer dat een perfecte dag zulk een afsluiter kreeg.

Wat liep nog fout? Bij nader inzien niets meer. De twee zaken die ik ook nog in gedachten had, liepen niet echt fout. Die komen dan later wel aan bod.

Previous

De voorbereiding

Next

Calais

3 Comments

  1. Je houdt er wel de spanning in en bovendien ben je erin geslaagd om mij, en waarschijnlijk anderen met mij, nieuwsgierig te maken. Onmogelijke dingen die toch mogelijk zijn. Wat zou dat kunnen wezen?

  2. Gettie

    Mogelijke onmogelijke dingen of onmogelijke mogelijke dingen, je zal het nooit te weten komen Benjamin, en ik ook niet hahaha

  3. ms

    Ik schrijf normaal gezien niet meer over onmogelijke mogelijkheden of mogelijke onmogelijkheden. Die schrijfsels worden gewoonlijk verkeerd geïnterpreteerd.

    Maar allee, ik zal het toch nog maar eens wagen, maar dan wel overmorgen. Ik vertel hier niet echt chronologisch maar in dit geval toch wel een klein beetje.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: