Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hij had me goed liggen

Sedert ik eens een cartoon van Saltooo tegenkwam die ik wel passend vond voor het blog, hebben er al meer van die cartoons de weg naar hier gevonden.

Maar laatst had hij me goed liggen, of beter gezegd, ik had niet goed opgelet.

Bij het berichtje over de koers vond ik toch een mooie van Tom Boonen. Het onderschrift luidde: “Tom Bo(o)ner” wat ik natuurlijk weet aan de manier waarop Tommeke op zijn fiets zit. Maar omdat ik het onderschrift nogal plat vond klinken -dat wel, ja- liet ik het er af.

Die nacht, ergens in mijn dromen daagde het. Er waren ook al verwijzingen geweest naar iets anders dan zijn fietshouding. Ik zou en moest dat prentje controleren. Gelukkig kon ik dat op de telefoon ook zien en net voor het verschijnen heb ik het plaatje er af gegooid.

Waarom ik het toen niet postte en nu wél? Gewoon omdat ik nu geen reacties ga krijgen van: “héhé” maar ik wel diegene ben die het aanbrengt en omdat diegene die doorklikt het echt wel wil zien.


Saltooo

Previous

We zijn er weer!

Next

Weer mis

4 Comments

 1. Ik heb gehoord of gelezen dat veel renners door de roes van de overwinning een spontane erectie verwerven. Tja, wat doe je eraan?

 2. bea

  Vaneigens klikte ik op saltooo….en kwam bij een drone terecht Maaaar ik heb het gezien (in ’t echt ook??)
  Iets laten voor eventuele reacties?? Ale gij!!

 3. bea

  Excuses op voorhand maar bij de link van de koers kom je bij ‘luiheid’ terecht.

 4. ms

  @ Bea: dat was de bedoeling, ik verwees naar het berichtje waar Tom Bo(o)ner oorspronkelijk voor bedoeld was. Bij de link naar Saltooo ontbrak een aanhalingsteken, wat nu is recht gezet.

  En om het gehele prentje in kwestie te zien, moet je op het half prentje klikken.

  Neen, voor eventuele reacties laat ik niets, maar dan wel bewust en niet zo onnozel zonder te zien wat er juist op staat.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: