Laat me zeggen dat ik het eerder zie als een nutteloze activiteit, al zeg ik telkens bij het thuiskomen dat die koffers het huis uit moeten, al wordt met “het huis” hier dan wel de woonplaats bedoeld.

Maar het is een feit dat, als we tussen twee evenementen in, maar een week (of twee) thuis zijn, die koffer -vooral de mijne dan- hier gewoon blijft staan. De vuile was is er dan wel uit en fur à mesure wordt die koffer dan terug geladen met proper goed.

Soms … niet altijd. Als we bezoek krijgen of Amke en Ella komen, dan kan die koffer natuurlijk niet op die lange zetel blijven liggen.

Nu zijn we enkel met ons tweetjes en toch moest de koffer weg. Ik heb die bepaalde zetel namelijk nodig om op mijn typische manier naar de koers te kijken. Het wielerseizoen ging weer van start. Ah ja, dat is ook de tijd van ’t jaar hé.


Saltooo