Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het verstand in hunne kleinen teen

Van sommige mensen denk je dat hun verstand in hun achtereinde zit, maar van anderen kan je toch serieus beginnen twijfelen of ze überhaupt wel verstand hebben.

Gisteren horen we op de radio dat Eric Goossens en zijn regisseur waren veroordeeld. Die ganse Eric Goossens, goh wie is dat nu weer, kan mske vierkant gestolen worden. Het verhaal gaat dus als volgt:

Voor de opnamen van het programma “Kan dit?!” van VTM in 2001, had Eric Goossens zich als een lijk vermomd en was in een doodskist gekropen. Er werd gespeeld dat de weduwe de sleutel van de safe uit de zak van de dode kwam halen, nét toen er een poetsvrouw aanwezig was. Het lijk zou uit de kist op zijn vrouw vallen en dan de poetsvrouw om hulp vragen. Ze hebben dat bij drie verschillende vrouwen gedaan.

Het gevolg? Drie getraumatiseerde vrouwen waarvan één zich bezeerde bij haar pogingen om de kamer uit te rennen en de andere, omdat ze er niet uit geraakte, in een hoek ging zitten wenen.

De vrouwen stapten naar de rechter. De beklaagden Eric Goossens, de regisseur, de programmaverantwoordelijke en de bestuurder van het productiehuis Capiau Projects worden beschuldigd van het toebrengen van onopzettelijke slagen en verwondingen en gevangenhouding van de poetsvrouwen.

Daar kregen ze geen gelijk maar in beroep wel! Al achtte de rechter het niet bewezen dat de deur op slot was. Als één vrouw van errezze die deur niet open krijgt, tot daar toe, maar twee?

Enkel Eric Goossens en de regisseur werden veroordeeld omdat ze de grap onnodig lang lieten duren om zo sfeermakende beelden te schieten. Was die deur dan toch op slot?

Hebben die voorafgaandelijk een onderzoek gedaan naar de gezondheidstoestand van die mensen? Of is alles gepermitteerd omdat het poetsvrouwen waren? Het ware te wensen dat de begrafenisondernemer die zijn medewerking aan zoiets verleende nooit ofte nimmer nog personeel vond. Ze zijn BV en ze denken dat ze de andere mensen maar kunnen gebruiken en belachelijk maken.

Previous

Boven de vijftig telt niet meer

Next

Raadsel

1 Comment

  1. 05-01-2006, 18:23:56
    Volledig mee eens….
    ik zou het niet beter kunnen uitdrukken.

    Marian

    —————————————————————————–

    05-01-2006, 18:35:32
    ***
    Ik vind zowiezo dat men de doden met rust moet laten! Daar wordt niet mee gespot. Echt smakeloos.
    En om even te reageren op je vorige berichtje, ik vind dat iedereen zich maar beter met zijn eigen huishouden moeit. Laat die ene met die neerbuigende commentaar maar mooi links liggen!
    Hele fijne avond nog en lig er vooral niet wakker van!
    http://lievekeh.skynetblogs.be
    lievekeh

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén