Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zaagske spannen

Welk nut heeft het, je koerazjie in je twee pollen te pakken en je schouders er onder te zetten als er telkens, als het einde van de tunnel in zicht komt, een stuk bij aangebouwd wordt.

Welk nut heeft het werk bij te zoeken waardoor je al anderhalve dag werk op één dag verricht, als je de poef van een ander mag betalen die wel haar volledige pree aan prettige dingen kan spenderen, omdat ze nergens vindbaar is om kosten te betalen?

De verzekering van haar auto staat ook op dat referentie-adres van het OCMW. Wat gebeurt er als die daar een accident mee doet? Wees daar maar eens tegenpartij!

Allee vooruit … wie doet wat hij kan … wast zijn eigen maar aan de poembak, terwijl dat rotmens in een huis woont met badkamer, waar ze niet mag of niet kan wonen, want hare chérie huurt een sociale woning en als zij daar haar residentie zet gaat die huur omhoog. Aangeven heeft geen zin, iedereen kan dat zeggen. Maar ze is er wel betrapt geweest.

Zagen we? Er wordt op die blogs voor minder gezaagd!

Previous

Op ieder potje past een scheef deksel

Next

Tut tut

1 Comment

 1. 26-01-2006, 13:47:15
  Na al die tijd
  nog steeds geen oplossing in zicht. Een mens zou zich voor minder ergeren. Kan je bij een scheiding niet zoiets laten vastleggen als ‘niet langer verantwoordelijk voor de schulden die de ander maakt’? Of is dat te eenvoudig?

  Alexandra

  —————————————————————————–

  26-01-2006, 14:09:36
  Zie antwoord
  in volgende post
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: