Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pompen of (niet) verzuipen

En toen kwam de dag dat mske een lumineus idee had. Ze moesten weg en in plaats van eerst terug naar huis te komen en zich hier in hun geïmproviseerde badkamer te wassen, bedacht mske dat het misschien wel gemakkelijker zou gaan om te douchen onderweg in een truckstop.

Zeg nu zelf, je moet er maar opkomen!

Alle spullen gingen in een zak, ze zouden wel een douche delen in plaats van alles dubbel mee te nemen. Gelukkig viel de douche ruim uit. Op de kortste keren stonden ze in hun adamskostumeke en merkten toen pas dat er helemaal geen water uit die douche liep.

Slow trok snel het hoogstnodige terug aan en ging aan de mannenzijde kijken of er water was. Op zijn positief bericht trok mske snel het hoogstnodige terug aan, groebelde de rest in haar armen en stoof op blote voeten door de gang.

De douche liep … koud. Nà een twintigtal tellen werd het warm, maar dan stopte het ook. Er met het achtereind tegen staan hielp niet, het leek meer op pompen. Ze zijn gedoucht geraakt. Slow zag blauw van de kou, mske heeft wat meer ervaring op het gebied van douchen in de winter zonder verwarming.

Of ze dat nog zouden herhalen? Mag ik eens lachen?

Previous

Dromen! Een raar fenomeen

Next

Kieken

1 Comment

 1. 14-02-2006, 13:38:27
  sloef…ik was al aan het meezingen…
  een koude douche in de winter…nog meegemaakt in het leger……niet zo aangenaam …zingen en lachen helpt….nog een vrolijke valentijn )groetjes pepino.
  http://pepino.skynetblogs.be/
  pepino
  fb118558@skynet.be

  —————————————————————————–

  14-02-2006, 13:39:54
  brrrrrrr
  maar
  er was
  toch
  water
  sloef
  nog een
  vrolijke
  vanlentijn
  alhoewel
  het voor
  mij zo
  alle
  dagen
  moet
  zijn
  groetjes
  mickey
  http://curosium.skynetblogs.be/
  mickey

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d