Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pakt een koord en …

mske heeft zich hier net zó boos gemaakt, zó boos! Dat had te maken met een blog waarop iemand gaat aftellen tot zijn zelfmoord. Precies of iedereen daar zit op te wachten. Minne kerels die zoiets zeggen evenals die die het doen. Het leven is altijd de moeite waard zelfs in slechte dagen.
 
Uiteindelijk was het eerst de bedoeling geweest om dit blog te gebruiken om “hét” beter te begrijpen. Die noodzaak is voorbij, het heeft geen belang meer.
 
mske wil zich niet beklagen want ze is met de man gelukkig geweest, maar toch waren er momenten waarop ze zich realiseerde dat er “iets” mis was. Dat was voornamelijk wanneer hij die buien kreeg waarin hij dreigde: “Ik pak een koord en hang me op”. Die buien kreeg hij als hij zijn zin niet kreeg. Zoals die keer dat het vorige huis niet snel genoeg verkocht raakte of zoals die keer dat men hem op zijn werk vertelde dat hij wegens reorganisatie geen kans meer maakte op promotie en bovendien aan zijn plafond zat. Of die keer dat Zoneke de verfpot omstootte en hij daarover zo woedend werd dat mske zei dat dat toch niet het einde van de wereld was.
 
Toen Zoneke ging huwen was het hek helemaal van de dam. Hij dreigde en chanteerde en eiste want “hij ging ‘hét’ doen”!
 
En hij dééd “hét”! Hij greep haar bij de keel en zei: “Ik nijp je hier ter plaatse dood”. Men zegt altijd dat men niet op voorhand kan zeggen hoe men onder bepaalde omstandigheden gaat reageren. Maar mske lachte en zei dat hij dat dan maar tegoei moest doen. Daarop liet hij haar los, liep naar beneden en hing zich op! Zij heeft hem losgesneden!
 
Volgende passage komt uit een mail die ze na de trouw vorig jaar naar haar vriend Koala heeft gezonden:
 

Het pressiemiddel van de trouw is weg, nu probeert hij te zeggen dat hij zich zal verhangen op 27 september om 11u, ik heb gezegd dat hij dat voor mij niet moet laten … nàh. Ik heb één keer in mijn leven enkele seconden de kans gehad een gans huis en een rustig leven te verdienen en ik heb het niet gedaan. Nu ben ik de pispaal!

 
Het ergerlijke is dat dat creatuur dat nu op die blog post, plezier vindt in het medeleven dat hij krijgt van “goede” mensen die vriendelijk reageren. Als zijn besluit vast staat dat hij het dan doet en de “mensen van goede wil” met rust laat!

Previous

Waar ben ik?

Next

Opzij, opzij, opzij

1 Comment

  1. 21-08-2003, 04:26:39
    Straffe kost
    Emotionele vampieren…ze bestaan.
    http://www.polskaya.be
    Polski

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: