Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het eerste mirakel van het kindeke Jezus

En dan dacht mske ineens aan het stukske. Ze hadden toen op TV een promotiestukje laten zien van Jan Decleir die “Het eerste mirakel van het kindeke Jezus” en “De tijger” van Dario Fo vertelde. En omdat het stukske uit “Het eerste mirakel van het kindeke Jezus” zo goed leek, werd het op video op genomen.

Het trok op niks! Beverly Hills Cop werd er over op genomen. Enkel het eerste stukje, dat wat ze toen goed vonden, dat is vóór Eddy Murphy blijven staan. En daar dacht mske deze week ineens aan. Maar ze hadden ondertussen Beverly Hills Cop ergens gewonnen gehad en wie weet … ze keek in de video schuif en … hebbes!

Probleem … hoe krijg je een stuk op rijm van een video op een blog! Volgens de regels van de goeie ouwe tijd heeft Slow de band om de twee lijntjes stil gezet terwijl mske noteerde. Het systeem bestaat al om video’s op DVD op te nemen maar zover zijn ze hier nog niet.

Previous

Racisme en zijn bestrijding

Next

Het is weer de schuld van de katten

1 Comment

 1. 26-01-2007, 12:32:16
  video-DVD
  mske, dat zou je echt eens moeten overwegen: overzetten van video naar DVD. Ik had die mogelijk ook niet, maar niet lang geleden heb ik dan toch de nodige aanpassing aan mijn PC gedaan (voor relatief weinig geld), en het loont de moeite.
  Ja, ondertussen ben ik terug van vakantie,
  hartelijke groetjes vanuit Niedersachsen
  http://duits.skynetblogs.be
  Sebastian

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d